Tavaly 9 évesen az Év Természetfotósa - Ma már saját kiállításai vannak!

Forrás: AFP/Arthur Edwards -
fotós kisfiú természet Katalin hercegnő díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1964 óta minden évben megrendezik azt a fotóversenyt, amit a londoni Nemzeti Történeti Múzeum szervez, és indít fiataloknak. Tavaly egy 9 éves spnayol kisfiú lett a nyertes, aki azóta beindította saját fotós karrierjét. 

2014-ben az Év Fiatal Természetfotósa díját vehette át, ma már saját kiállításokat rendez. A 9 éves Carlos Perez Naval még tavaly nyerte meg a megmérettetést, ami a korát nézve hatalmas teljesítmény. A szülei folyamatosan járják a világot, így viszonylag könnyű dolga van abban, hogy minél több országot, és tájat szemügyre vehessen. Sőt, tavaly nem mástól, mint Katalin hercegnőtől kapta meg a díjat. Azóta saját weboldallal is rendelkezik, ahol rendszeresen fotókkal, és videókkal örvendezteti meg a követőit.

Carlos Perez Naval és Katalin hercegnő a tavaly megrendezett díjátadón Forrás: AFP/Arthur Edwards

A kisfiú 4 éves korában kezdett el fotózni, akkor még egy kompakt fényképezőgéppel. A kezdetekkor még a kertben készített fotókat, amiken főként állatok szerepeltek. Mikor a családja látta, hogy mennyire szereti csinálni ezt a dolgot, kapott egy profi felszerelést. Azóta Carlos bármerre is utaznak, fotók tömkelegét készíti a látottakról. Ma már saját weboldallal rendelkezik, ahol számtalan saját fotóval és videóval örvendeztetei meg a követőit.

Csupasz mellek lepték el New York és Chicago utcáithttp://www.life.hu/news/20150825-felmeztelen-felvonulas-new-yorkban-es-chicagoban-a-nemek-kozti-egyenlosegert.htmlMeztelen cicikkel és a nemek közti egyenlőséget hirdető táblákkal telt meg két amerikai várost: szombaton és vasárnap New Yorkban és Chicagóban provokáltak a pucérkodó felvonulók.News--Elhunyt az egykori Forma 1-es pilóta, Justin Wilsonhttp://www.life.hu/news/20150825-justin-wilson-forma-1-es-pilota-belehalt-seruleseibe.htmlNem bírta tovább a szervezete és belehalt sérüléseibe Justin Wilson, az egykori Forma 1-es pilóta, aki az IndyCar poconói futama során szenvedett súlyos balesetet. NewsAFPTömegek osztják a menekült családról készült képet - Felrobbant az internet!http://www.life.hu/news/20150825-onallo-eletre-kelt-a-menekult-csaladrol-keszult-foto-az-interneten.htmlElképesztően megható, és igen elgondolkodtató kép járta be a világsajtót az elmúlt napokban, amit a The New York Times-nak dolgozó fotóriporter készített egy menekült családról.News--Vége! Bezár a Jégbüféhttp://www.life.hu/news/20150825-bezar-a-ferenciek-teren-talalhato-jegbufe-az-ismert-cukraszda-a-felujitas-aldozatava-valt.htmlVajon mi történhetett, hogy hatvanhárom év után bezár Budapest egyik kultikus cukrászdája?NewsOrigoVonattal a reptérre? 2020-ig ne is álmodj róla!http://www.life.hu/news/20150824-2020ig-megepulhet-a-liszt-ferenc-repuloterhez-vezeto-vonatpalya.htmlEgyelőre az 1-es terminálig lehet vonattal eljutni, majd buszra kell átszállni Ferihegy 2 eléréséhez, ám most egyre valószínűbb, hogy megvalósul a Liszt Ferenc repülőtér kötött pályás kapcsolata.News--600 ezres bírság minden Uber sofőrnek? Keménykedik a BKKhttp://www.life.hu/news/20150824-az-ubert-is-ellenorzik-a-bkk-emberei.htmlAz Ubert is ellenőrzik a Budapesti Közlekedési Központ emberei. 600 ezres bírság is járhat a sofőröknek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.