Szörnyű tragédia: felakasztotta magát a 12 éves kislány

Forrás: Thinkstock -
halál öngyilkos gyász öngyilkosság tragédia akasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló hír járta ma be a világsajtót: egy 12 éves kislány nem tudta feldolgozni édesanyja halálát. Úgy gondolta, az az egyetlen megoldás, ha követi őt a halálba.

Édespaja talált rá a 12 éves kislánynak a holttestére, aki követni akart édesanyját a halálba és felakasztotta magát.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Isabel Ann Richardson hétéves volt, amikor édesanyja, Karina mellrákban elhunyt. A kislány képtelen volt feldolgozni a halálát. Fájdalmát közösségi oldalán osztotta meg családjával, barátaival, sőt, többször olyan üzenetekkel is elárasztotta oldalait, amelyekben arról számolt be, hogy bármikor képes lenne ártani magával. De ezekre a segélykiáltásokra senki nem figylet kellőképpen. A kislány fotóját ITT nézheted meg és a teljes történetet ITT olvashatod el.

Gyakrabban és többet késünk, mióta van okostelefonunkhttp://www.life.hu/news/20150828-gyakrabban-es-tobbet-kesunk-miota-van-okostelefonunk.htmlA technológia segít minket abban, hogy többet késsünk, mint valaha. Mióta ugyanis okostelefonunk van, bárhonnan szóban és írásban is értesíthetjük ismerőseinket, hogy késni fogunk. Az emberek fele örömmel hazudik arról is, hogy éppen mi akadályozza meg őt abban, hogy időben célba érjen – derül ki egy friss brit kutatásból.NewsThinkstockVisszatér a nyár - hamarabb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/news/20150820-visszater-a-nyar-hamarabb-mint-gondolnad-jovo-heten-ismet-harminc-fok-lesz.htmlAz esőnek hamarosan búcsút mondhatunk, visszatér a kellemes száraz, meleg idő.NewsThinkstock125 millió forintba kerül a 2015-ös tűzijáték: megéri? Az utca emberét kérdeztükhttp://www.life.hu/news/20150820-125-millio-forintba-kerul-a-2015-os-tuzijatek-megeri-az-utca-emberet-kerdeztuk.html125 millió forint. Ennyibe kerül idén a tűzijáték. Az utca emberét kérdeztük: megér-e ennyi pénzt és ha ők maguk költhetnék ezt az összeget el, mire költenék.News--Fizet az ELMŰ, ha egy napig nincs áramhttp://www.life.hu/news/20150820-fizet-az-elmu-ha-egy-napig-nincs-aram-a-vihar-utan-sokan-jartak-igy-budapesten.htmlA hétfői vihar és esőzések nyomán sok fogyasztó maradt áram nélkül. Közel 40 ezer otthonban szakadt meg az áramszolgáltatás órákra, sőt volt, ahol napokra. NewsThinkstockSzexrabszolgaként tartottak fogva egy fiatal lányt - nyakörvet kapott, kínozták és interneten árultákhttp://www.life.hu/news/20150819-szexrabszolgakent-tartottak-fogva-egy-fiatal-lanyt-nyakorvet-kapott-kinoztak-es-interneten-arultak.htmlGarázsukban tartott fogva egy fiatal férfi és egy nő egy elrabolt húszéves lányt. News--Készülj: zápor, zivatar és erős széllökések várhatók augusztus 20-ánhttp://www.life.hu/news/20150819-keszulj-zapor-zivatar-es-eros-szellokesek-varhatok-augusztus-20-an-az-idokep-elorejelzese-szerint.htmlKi ne emlékezne arra a bizonyos 2006-os augusztus 20-ai tűzijátékra, illetve az akkor hirtelen jött óriási viharra? Azóta mindenki nagyítóval figyeli az időjárási előrejelzéseket erre a napra. Mi most eláruljuk, milyen időre számíthatunk a fővárosban. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.