Állítólag sosem feküdt kés alá az élő Barbie-nak kinéző lány

Forrás: Facebook/ Lolita Richi -
műtét plasztikai beavatkozás Barbie testalkat Lolita Richi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elmondása szerint természetes adottságainak köszönhetően néz ki úgy Lolita Richi, mint egy élő Barbie baba. A 16 éves lány állítja, nem volt szépészeti műtétje.

Az ukrán Lolita Richi csípője olyan keskeny, hogy azt hinné az ember, nincsenek bordái. Arca is olyan, mint egy ügyesen elkészített babáé, de a lány állítja, sem sebésznek, sem Photoshop-művésznek nincs ehhez köze, kizárólag az anyatermészetnek adhat hálát kinézetéért.

Forrás: Facebook/ Lolita Richi

Az Oktoberfest örömére mutatunk egy dirndl-ruhás képet róla és a hipervékony derekáról.

Forrás: Facebook/ Lolita Richi

"Elszálltam egy kicsit" - Kiderült, Lagzi Lajcsi ügynök volt!http://www.life.hu/sztarok/20151007-lagzi-lajcsi-ugynok-volt.htmlA Blikk nemrég indult sorozata újabb és újabb információkat hoz napvilágra a mulatóskirály, Lagzi Lajcsi, azaz Galambos Lajos életéről. TV + Sztárok--Szépségkirálynő öccse lehet a hét álompasija!http://www.life.hu/sztarok/20150929-vigyel-el-balazs-szelfi-horvath-greta-szexi-occse.htmlMár hetek óta szexibbnél szexibb pasikkal és csajokkal tölthetjük szombat estéinket, hála a Vigyél el! című párkereső műsornak és Istenes Bencének, a szerelemdoktornak. Az e heti részben egy, az RTL korábbi műsorából megismert és megkedvelt híresség öccse lesz az egyik főszereplő.TV + Sztárok--Kárász Róbert élőben lájkolta Voksán Virágothttp://www.life.hu/sztarok/20150930-karasz-robert-eloben-lajkolta-voksan-viragot.htmlA Mokka szerdai adásában Kárász Róbert és Czippán Anett Voksán Virággal és Singh Vikivel beszélgettek arról, őket hogyan érintette a Facebook leállása. TV + Sztárok--Búcsúzik a Vigyél el! első szériájahttp://www.life.hu/sztarok/20151002-bucsuzik-a-vigyel-el-elso-szeriaja.htmlSzombaton búcsúzik a Vigyél el! első szériája az RTL Klubon. Istenes Bence randishow-jában a múlt héten összejött álompárok cupido beach-i randijait is láthatjátok a szombati adásban. Képek először a Life.hu-n! TV + Sztárok--Friderikusz Noszály Nagy Ő Sándorról: "Ilyen rosszul még soha senki nem főzött"http://www.life.hu/sztarok/20151006-friderikusz-szerint-noszaly-sandor-rosszul-foz.htmlIsmét érdekes lesz Friderikusz Sándor műsora, az Összezárva Friderikusszal. Az egykori Nagy Ő-t, Noszály Sándort látja ugyanis vendégül vasárnap a műsorvezető-riporter. TV + SztárokOrigoWolf Kati: "Este nem olyan jó az angolom"http://www.life.hu/sztarok/20151001-wolf-kati-este-nem-olyan-jo-az-angolom.htmlWolf Kati a Sztárban sztár után sem esett ki szerepéből. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.