45 éve egyedül él egy házaspár az elnéptelenedett spanyol faluban

Forrás: junglesinparis.com -
Spanyolország egyedül házaspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Juan Martin and Sinforosa Colomer 45 éve kettesben élnek egy Valenciához közeli kis faluban.  

A falu kiürülése az 1936-os polgárháborúval indult meg, 45 éve pedig csak egy házaspár él itt. Egy lányuk ugyan volt, de ő 8 évesen tragikus körülmények között elhunyt.

Juan Martin és Sinforosa Colomer Forrás: junglesinparis.com

A férfi saját bevallása szerint elköltözött volna, de az asszony, aki itt született és nőtt fel, nem akart elmenni. A 79 éves asszony és a 82 éves bácsi az állataik és növényeik gondozásával töltik a napot.

A két fős falu Forrás: junglesinparis.com
Túl meleg van a síeléshez Finnországbanhttp://www.life.hu/news/20151105-finnorszagban-siversenyeket-kellett-torolni-a-meleg-miatt.htmlA Nemzetközi Sí Szövetség két finnországi alpesi világkupa-versenyt is törölt időjárási okok miatt. NewsOrigoBrutális képsorok! Videón a turisták elleni véres támadáshttp://www.life.hu/news/20151105-a-marokkoi-fezben-nemet-utazokat-keseltek-meg.htmlA marokkói Fezben német utazókat késeltek meg. Még vizsgálják a támadás okát - írja az Origo. NewsHamilton: "Én sosem tettem olyan dolgokat a bajnoki címért, mint Michael Schumacher"http://www.life.hu/news/20151105-lewis-hamilton-forma-1-es-autoversenyzo-michael-schumacher-versenyzot-kritizalta.htmlTöbb Schumacher-rajongó is nekiesett a háromszoros világbajnok Hamiltonnak, aki egy nemrég tett megjegyzésében bírálta a 2013-ban síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilótát. News--A nap videója: Így élvezi a kutyus, ahogy fürdetikhttp://www.life.hu/news/20151105-ilyen-cuki-kutyafurdetest-meg-nem-lattal-az-allat-vegigalussza-az-egeszet.htmlKi ne imádná a kiskutyákat? Mi igen, és rá is bukkantunk egy eszméletlenül cuki videóra! News--Gyász! Meghalt Harrison Ford exfelesége, Melissa Mathisonhttp://www.life.hu/news/20151105-melissa-mathison-az-et-forgatokonyviroja-harrison-ford-exfelesege-rakban-elhunyt.html65 éves korában érte halál az E.T. forgatókönyvíróját, Melissa Mathisont, aki 1983-tól 2004-ig volt Harrison Ford felesége. News--"Én emeltem ki a tetemét" - Megszólalt a kukoricába fulladt kisfiú apjahttp://www.life.hu/news/20151105-megszolalt-a-kukoricaba-fulladt-csiki-deniel-edesapja-csiki-zsolt.htmlA 8 éves Csiki Deniel édesapja, Csiki Zsolt nem várta meg a helyszínre érkező mentőket, maga kezdte el keresni fiát a kukoricában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.