Minden erejével szilikonmelleit védte Baukó Éva - Videó

mell szilikon védelem Alekosz szilikonmell Édes Élet edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikoltozva markolászta szilikonmelleit Baukó Éva, így próbálta védeni őket VV Lacitól, aki kravmagázni tanította. 

Bizarr látvány fogadta a tévénézőket a tegnap esti Édes Élet adásában: nem elég, hogy Alekoszt hónaljig felhúzott edzőgatyában és atlétában rögzítette a kamera, még Baukó Éva is szolgált egy-két érdekes jelenettel. A furcsa párost ugyanis kravmagázni tanította - vagyis próbálta - egykori kollégájuk, VV Laci, a lány azonban hangos sikoltozással próbálta magát védeni. Vagyis inkább szlikoncicijeit. A jelenet önmagáért beszél:

Király Viktor: "Nem szerettem volna már tovább versenyezni"http://www.life.hu/sztarok/20151115-kiraly-viktor-nem-szeretett-volna-mar-tovabb-versenyezni-a-the-voiceban.htmlIgazán meglepően nyilatkozott kieséséről Király Viktor, aki elárulta: egyáltalán nem bánja, hogy számára befejeződött a The Voice. TV + Sztárok--Fürdőruhában flangált Károly hereg és Camilla hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20151114-karoly-herceget-es-camilla-hercegnet-furdoruhaban-kaptak-lencsevegre-ausztraliai-korutjuk-alatt.htmlA brit hercegi párt egy szál fürdőalsóban és dresszben kapták lencsevégre ideiglenes perth-i rezidenciájukon. TV + Sztárok--Hű, de kínos! Főzés közben égette meg péniszét Jamie Oliverhttp://www.life.hu/sztarok/20151113-jamie-oliver-brit-sztarszakacs-fozes-kozben-egette-meg-peniszet.htmlMeztelen szakácsnak lenni nem csupán kiváltság, hanem nagyon veszélyes is. A britek kedvenc sztárséfje megosztotta élete legszörnyűbb főzés közben történt élményét. TV + Sztárok--Csillagot kapott Daniel Radcliffe a hollywoodi hírességek sétányánhttp://www.life.hu/sztarok/20151113-daniel-radcliffe-szinesz-csillagot-kapott-a-hollywoodi-hiressegek-setanyan.htmlA Harry Potter sztárjának neve is felkerült a nagyok mellé a hollywoodi hírességek sétányán. TV + Sztárok--Dolly bevezette Csobot Adélt az ötvenes évek rejtelmeibehttp://www.life.hu/sztarok/20151113-dolly-bevezette-csobot-adelt-az-otvenes-evek-rejtelmeibe.htmlCsobot Adél 35 évvel ezelőtt még tervben sem volt, amikor Dolly már sikerre vitte a Sztárban sztár vasárnapi adásában színpadra kerülő slágerét. Adélnek ez a korszak maga a történelem, ezért Dolly személyesen bevezette be őt az akkori zenei élet rejtelmeibe. TV + Sztárok--Csúfosan lebőgött VV Cristofel a Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151113-vv-cristofel-az-rtl-klub-a-hungarys-got-talent-adasaban-csufosan-lebogott.htmlIsmerős arc bukkant fel a tehetségkutató kulisszái mögött, a balhés srác kis társával énekelt, de bár ne tette volna!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.