Közlekedők figyelem! Gond volt a 4-es metróval

BKK 4-es metró járatkimaradás pótlóbusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész vonalon megszűnt a közlekedés a 4-es metró vonalán egy időre. A helyreállításig a BKK türelmet kért az utasoktól. A vonalon már helyreállt azóta a közlekedés. 

Kelenföld vasútállomás és a Keleti pályaudvar között metró helyett pótlóbuszok közlekedtek a teljes vonalon műszaki okok miatt. A pótlóbuszok nem érintették a II.János Pál pápa teret.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A közlekedés azóta már helyreállt - közölte a BKK.

Elzárkózik a világtól a Star Wars rendezője, George Lucas?http://www.life.hu/news/20151201-george-lucas-a-star-wars-rendezoje-nem-hasznalja-az-internetet-2000-ota.htmlSe Facebook, se Twitter – az ismert filmrendező elmondása szerint 2000 óta nem használja az internetet. News--Újabb levelet írt Lagzi Lajcsi a börtönből - Igaz, hogy kiszálltak újra az otthonáhozhttp://www.life.hu/news/20151202-ujabb-levelet-irt-lagzi-lajcsi-a-bortonbol.htmlGalambos Lajos egy rövid levelet írt az újabb rendőrségi ügy miatt, azt írta, hogy mindenkinek köszöni aki mellette áll és segíti a családját. News--Újabb dallal rukkolt elő a Gangnam Style atyja: Videó!http://www.life.hu/news/20151202-itt-az-uj-gangam-style-elkepeszto-klipet-keszitett-a-del-koreai-enekes.htmlHárom évvel ezelőtt nem volt ember, aki ne dúdolta volna egész nap PSY: Gangnam Style című megaslágerét. Most itt a folytatás! News--Döbbenetes! Apja csontvázával élt együtt az 59 éves férfihttp://www.life.hu/news/20151130-apja-csontvazaval-elt-egyutt-az-59-eves-ferfi.htmlTimothy Brown 94 éves apja földi maradványaival élt együtt a halála után négy hónapon keresztül. A férfit a szomszéd buktatta le.News--A koncertek alatti fogdosás ellen indított mozgalmat öt lányhttp://www.life.hu/news/20151130-ot-lany-akik-egy-mozgalommal-lepnek-fel-a-koncertek-alatti-zaklatas-ellen.htmlA brit fiatalok megelégelték, hogy a koncertek alatt nők ezreit éri a világon kellemetlenség a nemkívánatos tapizások miatt. Már több zenekar is melléjük állt az ügyben. NewsThinkstockNapi cuki! Így szopja a lábujját a kis majomhttp://www.life.hu/news/20151201-igy-szopja-a-labujjat-a-kis-majom.htmlEgy japán makákó szórakoztatta a turistákat a Yean-Koen Nemzeti Parkban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.