Csúnya incidens zavarta meg Pokorny Lia szerelmi vallomását

Fotó: M.Schmidt János – Origo -
Pokorny Lia csörgés vallomás telefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hangos telefoncsörgés fojtotta bele a szót Pokorny Liába a hétvégén, a Sok hűhó semmiért című darab sajtóbemutatóján, a Centrál Színházban.

Pár perccel korábban a Mészáros András által előadott monológ közben már megszólalt egyszer a készülék a nézőtéren. A színész belefűzte szövegébe a „de szép dallam” mondatot, a közönség elnevette magát, majd folytatódott az előadás. Az első sorban ülő idős hölggyel azonban valaki nagyon szeretett volna beszélni, így újratárcsázta a számát – írja a Bors.

Fotó: M.Schmidt János – Origo

„Pont egy szerelmi jelenet közben szólalt meg újra a telefon. Rájöttem, nincs értelme folytatnom, a nézők úgysem hallanák, amit mondok. Leültem egy padra és vártam, körülbelül fél percig, ami a színpadon hosszú idő. A nézők közben nyüzsögtek” – mesélte Lia, aki aztán olyan hangsúllyal szólalt meg, hogy mindenki értette, a tapintatlan nézőnek szánja szavait.

„Később ott folyattam a szöveget, ahol abbahagytam: Bár volnék férfi, felfalnám a szívét a piacon.” A közönség vastapssal jutalmazta a színésznőt,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.