A népszerű sorozat kreatív producere, Rozgonyi Ádám szerint egy egészen más irányt vehet a Barátok közt.

A héten hatalmas port kavart a Pásztor Tibor által megformált Schneider Róbert halála a Barátok köztben, Rozgonyi Ádám, a sorozat kreatív producere szerint azonban nem ez lesz az egyetlen változás, amely történni fog az RTL Klubon futó sorozatban. 

Forrás: Facebook/Barátok közt - Nagy Botond

"Nem titok, hogy célunk volt filmesebbé tenni a sorozatot. A cselekményt köti a 12-es korhatárkarika, ezért ennek megfelelő jelenetek láthatók, de – ahogy mindennek az életben –egy 18. évadját töltő sorozatnak is szüksége van az állandó megújulásra, hiszen többek között ezért is lehet már ennyi ideje a nézők kedvence. Ezek sokszor olyan apró változások, amelyeket a néző konkrétan talán meg sem tud fogalmazni, csak érzi, hogy valami más lett. Reményeink szerint nem sérül a sorozat érdekessége azzal sem, hogy – amint azt a nézők már megszokhatták – olykor karakterek átmenetileg vagy örökre távoznak, és újabbak jelennek meg - mondta el a Borsnak Rozgonyi Ádám.

Az 5 legmegdöbbentőbb haláleset a Barátok köztben
A magyarok egyik kedvenc sorozata lassan 17 éve fut az RTL Klubon. Az évek alatt számtalan szereplőt kiírtak már a készítők, a magyarázat pedig legtöbbször az volt, hogy a karakter "elfáradt." Nézzük itt azt az öt legdurvább sztorit, amivel egy-egy színész elbúcsúzott.