Stohl András karaktere a Válótársakból újabb skalpot tudhat magáénak. A sorozat legújabb részében Dobó Katát döngette egy autóban.

Az autó hátsó ülésén esett egymásnak Stohl András és Dobó Kata, akik a sztori szerint a gimiben szerelmesek voltak egymásba. A nő hosszú időre New Yorkba költözött, most azonban visszatért, ráadásul a gyerekeik egy suliba járnak, ahol össze is találkoztak.

Részlet a Válótársak c. sorozatbólForrás: RTL Klub

Bár a képernyőn a jelenet pikáns, a forgatás inkább vicces volt. "Úgy gondolom, egy szexjelenetben nem kell mindent pőrén megmutatni, az a fontos, hogy a néző értse, miről van szó. Bár Katának nincs mit rejtegetnie, és egyiküknek sem okoz gondot egy ilyen jelenet eljátszása, most nem az volt a fontos, hogy levetkőztessük" – mondta a Borsnak Kovács Dá­niel Richárd rendező, aki azt is elárulta, hogy a két színésznek eleinte segíteni akartak azzal, hogy egy technikus lökdöste hátulról az autót szex közben, de a színészek végül annyira belelendültek, hogy nem volt szükség külső segítségre.

Részlet a Válótársak c. sorozatbólForrás: RTL Klub
Részlet a Válótársak c. sorozatbólForrás: RTL Klub
Részlet a Válótársak c. sorozatbólForrás: RTL Klub

"Sosem játszottam még együtt Katával, de már a castingon hamar összeszoktunk, jól működtünk együtt. Örülök, hogy volt ilyen sejtelmesebb szexjelenetem is, sokkal könnyebb ilyet forgatni. Nem kell arra figyelni, hogy a színésznőnek mije látszik, és mi nem, sokkal emberibb" – magyarázta Stohl András.

Dobó Kata megerősítette kollégája szavait: "Erről tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni! Profi színészekkel, elképesztően profi stábbal, olyan volt, mintha nyaraltunk volna. Nem volt stresszhelyzet, nem volt feszültség, nagyon kellemes hangulatban és ritmusban telt el az a pár nap. Bucinál kellemesebb partnert senkinek nem kívánok! Örömmunka volt!"