ByTheWay: "Feljebb kellett volna kerülnünk a ponttáblázaton"

A Dal 2016 ByTheWay Eurovíziós Dalfesztivál A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a ByTheWay vigaszágon, vagyis közönségkedvencként jutott tovább A Dal következő fordulójába. A műsor után a Life.hu riportere faggatta a srácokat.

Igazán rosszul esett nekik a helyezésük, de nem csüggednek:

Szombaton elsőként jutott tovább a Pierrot szerint is Apollói testbe zárt Freddie, őt követte Benji, az Egy másik zenekar, a furcsa taréjjal fellépő Mushu, és a melleit is bedobó Tolvai Reni. Hozzájuk csatlakozott a ByTheWay, így távozott a műsorból Mohamed Fatima, akire úgy láttuk, felszaladt pár kiló, Odett, Veres-Kovács Petra és Török Jázmin.

Benji: "A legnagyobb konkurenciám Freddie"http://www.life.hu/sztarok/20160124-benji-a-dal-enekese-elmondta-hogy-a-legnagyobb-konkurenciam-freddie.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Benji továbbjutott A Dal következő fordulójába. A műsort követően az énekest a Life.hu riportere faggatta érzéseiről. TV + Sztárok--Bódi Csabi álomnyaralásán ismét feleségül vette Gináthttp://www.life.hu/sztarok/20160124-bodi-csabi-mulato-szenesz-alomnyaralasan-ismet-felesegul-vette-ginat.htmlA mulatós sztár és felesége, Gina a földi paradicsomban jártak. Csabi titokban egy igazi álomutazást szervezett feleségének a Maldív-szigetekre.TV + Sztárok--Tolvai Reni: „András azt tanácsolta legyek laza"http://www.life.hu/sztarok/20160124-tolvai-reni-enekesno-a-dal-2016-versenyzoje-jo-tanacsot-kapott-kallay-saunders-andrastol.htmlSzombat este az énekesnő mindenkit meglepett extravagáns dalával és fellépőruhájával. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLagzi Lajcsi: "Egész máshogy jövök ki, mint ahogy bementem"http://www.life.hu/sztarok/20160124-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-a-life-hu-riporterenek-nyilatkozott-szabadulasa-utan.htmlA bíróság péntek délutáni döntése alapján a vesztegetéssel és lopással gyanúsított zenészt vasárnap reggel 8 órakor kiengedték az előzetes letartóztatásból. Rögtönzött sajtótájékoztatóján a Life.hu riporterének nyilatkozott.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoJakupcsek Gabriella ma látható utoljára a közmédiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160124-jakupcsek-gabriella-a-kozteve-menesztett-musorvezetoje-ma-lathato-utoljara-a-kozmedian.htmlVasárnap még láthatjuk a menesztett műsorvezetőt, mert az utolsó Magyarország, szeretlek! még a régi stábbal kerül adásba. TV + Sztárok--Autóbalesete volt Kis Grófonakhttp://www.life.hu/sztarok/20160124-kis-grofo-autobalesetet-szenvedett.htmlA zenész szerencsére jól van, a kocsija azonban megszenvedte a hétvégi fellépést. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.