A francia fotós 140 kutya életét mentette meg ezzel a fotósorozattal

Forrás: Instagram/sophiegamand -
virág halál menhely kutya fotó altatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sophie Gamand különleges projektbe fogott, hogy megmentsen több négylábút a halál torkából. Ma már világhírűvé váltak a bájos felvételek. 

A francia fotós olyan kutyákról készített fotókat, akik menhelyen várták, hogy végre értük jöjjön valaki. Amerikában évente közel 1 millió pitbullt altatnak el, ugyanis sokan nem tudnak mit kezdeni az állat mozgásigényeivel, ezért inkább megszabadulnak tőlük.

Sophie Gamand egyik "modellje" Forrás: Instagram/sophiegamand

Sophie képei új színben mutatják meg ezeknek az állatoknak a külsejét. Az akció hatásosnak bizonyult: közel 140 kutyust vittek haza a fotók megjelenése óta!

Egyszerűen tündéri! Forrás: Instagram/sophiegamand
Ma lenne 94 éves Göncz Árpádhttp://www.life.hu/news/20160210-goncz-arpad-egykori-koztarsasagi-elnoke-februar-10-en-unnepelne-94-szuletesnapjat.htmlMagyarország egykori köztársasági elnöke február 10-én ünnepelné születésnapját. News--Felgyújtotta magát egy férfi a brit királyi család otthona előtthttp://www.life.hu/news/20160209-felgyujtotta-magat-egy-ferfi-londonban.htmlMeghalt egy férfi, aki Londonban, a Kensington palota előtt gyújtotta fel magát kedd hajnalban. News--A cápatámadások rekordéve volt 2015http://www.life.hu/news/20160209-tobb-embert-is-ert-capatamadas-az-elmult-evben-kutatok-szerint-meg-sosem-volt-ennyi.htmlVilágszerte 98 cápatámadás történt 2015-ben, a szakértők szerint ez új rekordot jelent. A Floridai Természettudományi Múzeum hétfői jelentése szerint ennyi cápatámadás egy év alatt még sosem történt. NewsOrigoNem csak a lányokat zaklatják: a fiúkat is bőven éri stressz!http://www.life.hu/news/20160209-a-fiukat-is-erik-tamadasok-szexualisan-es-buncselekmenyek-aldozatai-is-lehetnek.htmlAz amerikai kormányzati felmérés olyan fiatalokat vizsgált, akik eleve fokozott veszélynek vannak kitéve életkörülményeiknek betudhatóan. NewsThinkstockBorsa Miklós, a köztévé megvert híradósa ismét munkanélkülihttp://www.life.hu/news/20160209-borsa-miklos-az-mtva-egykori-megvert-hiradosa-ujra-munkanelkuli.htmlA köztévéből távozott híradós csak néhány hónappal ezelőtt kezdett el újra dolgozni, de most ismét munkanélküli lett. News--Egy meteorit üthetett agyon egy indiai buszsofőrthttp://www.life.hu/news/20160208-a-40-eves-buszsofort-egy-meteor-talalhatta-el.htmlBeindultak a találgatások: vajon a szemtanúknak van igazuk, és egy meteorit talált el egy indiai férfit, vagy inkább a rendőrség verziója igaz, amely szerint a közeli iskola kertészei szemetet égettek, és emiatt történhetett egy robbanás, melynek során a férfi életét vesztette. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.