Ajjaj! A Kardashian-család rejtélyes gyilkossági ügybe keveredett

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jamie Mccarthy -
gyilkosság bűnügy Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb botrány lehet készülőben a Kardashian-család körül, ugyanis a nyomozók újra elővették a hírhedt O. J. Simpson gyilkossági ügyet, amiben Kim apja, Robert nagy szerepet játszott. Ő volt ugyanis az amerikai focista ügyvédje, és segíthetett neki a bizonyítékok eltüntetésében is.

Állítólag titokzatos gyilkossági szál hálózza be a Kardashian család múltját. Kim apja, Robert Kardashian ugyanis évekig ügyvédként dolgozott, és a '90-es években ő védte O. J. Simpsont, akit akkor azzal vádoltak, hogy

megölte ex-feleségét, és annak szeretőjét, egy pincért.

O.J. Simpson 1994-ben Forrás: AFP/Pool

Az egykori amerikai focista ellen végül ejtették a vádakat, de sokan még a mai napig úgy gondolják, hogy ő volt a tettes. Köztük a pincér apja is, aki egy interjúban elmondta, hogy

a gyilkosság éjszakáján Robert Kardashian is a helyszínen volt.

Más szemtanúk azt mesélték, hogy látták, ahogy Robert egy táskába pakolja a gyilkos fegyvert, egy kést, majd feleségének, Kris Jenner-nek adta.

A tanúk sosem tanúskodtak a tárgyaláson, mert féltek, hogy ez negatív következményekkel járna. De a nyomozók állítólag most újra elő akarják venni az ügyet, és mivel Robert 2003-ban elhunyt, ezért a családját akarják kikérdezni - írja a The Hollywood Gossip.

Vajon kiderül, hogy mi az igazság?

Elítélték O. J. Simpsont, de nem a gyilkosság miatt

Az amerikai focistát 1994-ben exfelesége és annak szeretője meggyilkolásával vádolták meg, de az ügy alól végül felmentették. 2008-ban azonban újabb balhéba keveredett, aminek következményeként már 5 éve raboskodik egy amerikai börtönben. Teljes cikkünket elolvashatod itt!
Wow! Ledobta ruháit a szexi Do­mi­nika Ci­bul­kováhttp://www.life.hu/news/20160215-szexi-fotok-a-szlovak-teniszezorol.htmlDo­mi­nika Ci­bul­ková eddig sem volt túlságosan szégyenlős, de nemrég egy férfi­ma­ga­zin­nak állt modellt. Nem is akármilyet, a képek láttán úgy tűnik egészen kivetkőzött magából. News--40 kézszúrással végzett barátnőjével és két kisgyerekkel http://www.life.hu/news/20160215-megolte-baratnojet-majd-vegzett-a-gyermekeikkel-is-keseles-amerikaban-tragedia.htmlA 23 éves Michael Sykes egy konyhakéssel ölte meg a nőt és a két kisgyereket. Egy harmadik kislány életveszélyes sérülésekkel kórházban van. Szombaton négy napos hajtóvadászat után elkapták a hatóságok. NewsOrigo5 dolog, amit nem tudtál a fiatal Diana hercegnérőlhttp://www.life.hu/news/20160215-diana-walesi-hercegnerol-5-dolog-amit-nem-tudtal-fiatalkorarol.htmlIdén lesz 19 éve, hogy meghalt Károly herceg első felesége, a szívkirálynőként emlegetett Diana hercegné, akinek élete a mai napig foglalkoztatja a nyilvánosságot. Íme, néhány titok, amelyet valószínűleg nem tudtál Diana hercegné fiatalkoráról. NewsAFPHihetetlen! Fára mászott, így úszta meg a tigristámadásthttp://www.life.hu/news/20160215-fara-maszva-uszta-meg-a-tigristamadast-egy-turista-1.htmlCsodával határos módon élte túl egy holland turista Nepálban a tigristámadást. Az utolsó pillanatban ugyanis sikerült felmásznia egy fára és megmenekült. News--Majdnem egy teljes hétig esni foghttp://www.life.hu/news/20160215-szombatig-mindennap-esore-szamithatunk.htmlCsaknem egész héten szükségünk lesz majd az esernyőnkre, a Köpönyeg előrejelzése szerint ugyanis szombatig mindennap számíthatunk valamennyi csapadékra. News--A jógázó kecskegida a legcukibb dolog, amit ma láthatsz!http://www.life.hu/news/20160212-a-jogazo-kecske-penny-lane-a-net-uj-sztarja-a-legcukibb-dolog-amit-lathatsz.htmlA svéd származású Rachel Brathen igaz megszállottja a jógának. Annyira szereti ezt a sportot, hogy még a házi kedvencét, a kiskecskéjét is rá tudta venni, hogy vele tartson! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.