40 kézszúrással végzett barátnőjével és két kisgyerekkel

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság rendőrség késelés családon belüli erőszak kisgyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves Michael Sykes egy konyhakéssel ölte meg a nőt és a két kisgyereket. Egy harmadik kislány életveszélyes sérülésekkel kórházban van. Szombaton négy napos hajtóvadászat után elkapták a hatóságok. 

Sykes barátnője, a 26 éves Rebecca Cutler, a másfél éves Ziana és a négy hónapos Maiyah a helyszínen meghalt. A nő harmadik lánya, a kétéves Miracle intenzív osztályon fekszik, állapota az orvosok szerint stabil. A négy hónapos Maiyah Sykes és Cutler közös gyereke volt. Nem sokkal a gyilkosság előtt a férfi egy közeli boltban üdítőt és édességet vásárolt. A bolt eladója szerint idegesnek tűnt, remegett a keze és folyton hátranézett.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A helyi rendőrség egyik vezetője arról számolt be, hogy Sykes és Cutler között korábban nem volt családon belüli erőszak, de a férfi egy nappal korábban elvette a nő telefonját, mert azzal vádolta, hogy egy másik férfit hívogat.

A gyilkosságból senki sem látott vagy hallott semmit, ám a biztonsági kamerák tanúsága szerint a férfi szerda reggel, nem sokkal 9 óra előtt lépett be a nő szobájába, majd négy perccel később távozott. Áldozataira a takarító talált rá.

Sykes a gyerekeket is többször megszúrta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.