A hírek szerint a közönségnek nem is kell sokat várnia, hogy újra színpadon láthassák kedvencüket. 

A művésznő a Hegedűs a háztetőn című darab előadása közben szenvedett súlyos balesetet tavaly decemberben: combnyaktörése lett, és hónapokra rehabilitációra szorult. A hírek szerint azonban már sokkal jobban van, és áprilisban akár újra közönség elé is léphet - írja a Bors

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Köszönet a jókívánságokért, a gyógyulás folyamatban!" - írta a színésznő a közösségi oldalán. A lap felkereste a Vígszínházat is, hogy készülnek-e már Venczel Vera érkezésesre. "Nem múlik el úgy nap, hogy ne emlegetnénk Verát, nagyon hiányzik nekünk. Reméljük, hogy hamarosan újult erővel tér majd vissza közénk. Addig is próbáljuk mindenben segíteni a gyógyulását, amihez sok erőt kívánunk!" - mondta Molnár Karesz, a színház sajtófőnöke.

Venczel Vera: "Minden pillanat egy visszahozhatatlan lehetőség"
Szepes Mária díjat kapott a Vörös oroszlán című monodrámáért, amit magam is láttam. (és ajánlom mindenkinek!) Ha felidézem a darabot és benne őt magát - Venczel Verát - újraélem a csendet, ami a végén rám és belém telepedett. Muszáj volt őt felkeresnem, hogy beszélgessünk. Gyerekkorom Vicáját az Egri csillagokból. Van olyan, akiben nem él az emlék? Olvasd el Szily Nóra interjúját.