Ki korán kel, aranyat lel. Ha kiráz a hideg ettől a mondattól, legalább annyira, mint attól a gondolattól, hogy reggelente ki kell bújnod a jó meleg ágyból, akkor ez a cikk neked szól! Ha pedig a későn kelők táborát erősíted, akkor egy kicsit többet megtudhatsz a "sötét oldalon" szunyókálókról..

Ébresztő! - kiabál valaki. Te pedig nem tudod eldönteni, hogy vajon ez még rémálmod része?! De aztán jön a felsimerés: nem, ez a még szörnyűbb valóság! De mi van még? Összeszedtünk 5 pontot, amikből biztos, hogy magadra ismersz.

Zzzz..

Hiába próbálkozol egyszerűen ignorálod a hajnali ébresztőd hangját, - nem, nem a délelőttig tartó szundi funkcióra gondolunk, - képtelen vagy kirobbanni az ágyból, letudni a reggeli kávét, majd gyorsított üzemmódban elkészülni. Ráadásul úgy ölelget az a puha takaró...

Forrás: Giphy

Kávé, a mi hősünk!

És ha már a reggeli kávénál tartunk, igen ő a legjobb barát, a társ egy életen keresztül. Egyszer megpróbáltál lemondani róla, még manapság is emlékszel arra a rémes napra, ha pedig nem, akkor csak azért lehet, mert néha az agy inkább törli a rossz emlékeket. 

Forrás: Giphy

Az ellenség

A biológiai ritmusod nincs jóban a világgal, meg a gravitációval, mivel az ébredés utáni első órákban olyan alapvető dolgok is nehezen mennek, mint hogy figyelj a mozgáskoordinációdra, és ne ejts ki mindent a kezedből, vagy csapódj neki az ajtónak. 

Forrás: giphy.com

Ne zavarj!

Mindenki, de tényleg mindenki tudja, hogy ne szóljon hozzád délelőtt 11-ig! 

Forrás: giphy.com

Nem értjük..

Ha összesodor az élet egy korán kelővel, akkor nem is érted, hogyan is csinálja, hogy már azelőtt lezuhanyzott és felöltözött, mielőtt még kinyithattad volna a szemed. 

Forrás: giphy.com