A rendőrség lefoglalt és vizsgál egy kést, amelyet a jelentések szerint abban a házban találtak, ahol O.J. Simpson egykori amerikaifocista, majd filmsztár lakott 1994-ben. Ebben az évben gyilkolták meg Simpson egykori feleségét és az asszony barátját. 

Tovább folytatódhat O. J. Simpson ügye. Az egykori amerikaifutball-játékos és későbbi filmszínész ellen több éven át folyt a per, amelyben volt felesége és annak új párja megölésével vádolták. A gyilkosságot nem tudták rábizonyítani a sztárra, ezért az esküdtszék felmentette a vádak alól.

O. J. Simpson 1994-ben a tárgyalásán.Forrás: AFP/Pool

A rendőrség a napokban lefoglalt egy kést, amelyet abban a házban talált meg egy építőmunkás, ahol Simpson 1994-ben lakott, éppen akkor, amikor a gyilkosság történt - írja az Origo. A munkás úgy tudni, hogy Simpson házának lebontásakor talált rá a tárgyra, amelyet átadott egy ma már nyugdíjas rendőrnek.

A rendőr ügyvédje szerint 2003-ban jelentette a kést, ám ekkor közölték vele, hogy az ügy lezárult, így a bizonyítékként is szolgálható tárgy egy szerszámosládában pihent hosszú éveken át. Jelenleg a Los Angeles-i rendőrség vizsgálja, hogy kiderítsék, vannak-e rajta DNS- vagy egyéb nyomok, amelyek összeköthetik a gyilkossággal. A fejleményekről bővebben az Origón olvashatsz ide kattintva.