Fordulat jöhet „az évszázad perében" - Újra terítéken O. J. Simpson ügye

Forrás: AFP/Pool -
gyilkosság vizsgálat O. J. Simpson rendőrség amerikaifutball fordulat kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség lefoglalt és vizsgál egy kést, amelyet a jelentések szerint abban a házban találtak, ahol O.J. Simpson egykori amerikaifocista, majd filmsztár lakott 1994-ben. Ebben az évben gyilkolták meg Simpson egykori feleségét és az asszony barátját. 

Tovább folytatódhat O. J. Simpson ügye. Az egykori amerikaifutball-játékos és későbbi filmszínész ellen több éven át folyt a per, amelyben volt felesége és annak új párja megölésével vádolták. A gyilkosságot nem tudták rábizonyítani a sztárra, ezért az esküdtszék felmentette a vádak alól.

O. J. Simpson 1994-ben a tárgyalásán. Forrás: AFP/Pool

A rendőrség a napokban lefoglalt egy kést, amelyet abban a házban talált meg egy építőmunkás, ahol Simpson 1994-ben lakott, éppen akkor, amikor a gyilkosság történt - írja az Origo. A munkás úgy tudni, hogy Simpson házának lebontásakor talált rá a tárgyra, amelyet átadott egy ma már nyugdíjas rendőrnek.

A rendőr ügyvédje szerint 2003-ban jelentette a kést, ám ekkor közölték vele, hogy az ügy lezárult, így a bizonyítékként is szolgálható tárgy egy szerszámosládában pihent hosszú éveken át. Jelenleg a Los Angeles-i rendőrség vizsgálja, hogy kiderítsék, vannak-e rajta DNS- vagy egyéb nyomok, amelyek összeköthetik a gyilkossággal. A fejleményekről bővebben az Origón olvashatsz ide kattintva.

Így tették tönkre Károly herceg rózsáit Erzsébet királynő kutyáihttp://www.life.hu/news/20160226-katalin-hercegne-vilmos-herceg-erzsebet-kiralyno-es-karoly-herceg-hasonmasai-egy-reklamvideoban.htmlVicces videó arról, hogyan zajlik egy átlagos anyák napja a brit királyi családnál. News--"Nincs lelked?" - Az ítélethirdetés után először szólalt meg Oscar Pistoriushttp://www.life.hu/news/20160304-oscar-pistorius-gyilkossag-miatt-elitelt-paralimpikon-elso-nyilatkozata-az-itelethirdetes-utan.htmlA barátnője meggyilkolása miatt elítélt paralimpikont a dél-afrikai Times magazin újságírója telefonon kereste meg a tárgyalás után. News--Gerard Butler behúzott egyet az őt interjúztató újságírónakhttp://www.life.hu/news/20160303-gerard-butler-szinesz-jatekbol-behuzott-egyet-az-ot-interjuztato-ross-kingnek.htmlA skót színésszel az író-újságíró, és egyben jó barátja, Ross King incselkedett egy sort, amelyre meglepő módon reagált Gerard Butler. News--3 lecke, amit mindenki megtanult a húszas éveibenhttp://www.life.hu/news/20160229-3-lecke-amit-megtanulunk-a-huszas-eveinkben.htmlÉletünk legjobb éveinek tartják, huszonévesnek lenni azonban mégsem annyira egyszerű. Sokkal inkább kimerítő, és valahogy semmi sem úgy alakul, ahogyan azt előre elterveztük. Íme, 3 lecke, amelyet egy életre megtanultunk a húszas éveinkben. NewsThinkstockMeghalt Frank Kelly színészhttp://www.life.hu/news/20160229-frank-kelly-szinesz-a-ted-atya-sztarja-meghalt.html77. életévében elhunyt a népszerű Father Ted (Ted atya) című sorozat sztárja. News--Meghalt az orvos, akit Elvis Presley halálával vádoltakhttp://www.life.hu/news/20160226-george-nichopoulos-sztarorvos-elvis-presley-kezeloorvosa-meghalt-88-eves-koraban.htmlGeorge Nichopoulos 1967-től kezelte a Királyt egészen a haláláig, engedélyét nem sokkal később elvették tőle. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.