A felesége gyilkolta meg az ukrán zongoraművész gyerekeit?

Forrás: Facebook/Vadym Kholodenko -
gyilkosság gyerekek zongoraművész Vadym Kholodenko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először Vagyim Holodenko ukrán származású művészt vádolták meg a gyilkossággal, de a rendőrségnek most más gyanúsítottja van.

Hétfőn közölte a texasi rendőrség, hogy Vagyim Holodenko ukrán származású zonograművész feleségét gyanúsította meg a két közös gyermekük meggyilkolásával. Szofja Cigankova ellen kétrendbeli szándékos emberölés miatt indítanak eljárást. A 29 éves Holodenko múlt csütörtökön ment lányaiért, az ötéves Nikáért és az egyéves Micheláért a texasi Fort Worth város Benbrook elővárosában lévő egykori közös otthonukba, ahol a kicsiket holtan találta ágyukban, 31 éves anyjukat, Szofja Cigankovát pedig "rendkívül zavart állapotban", szúrt sebektől borítva.

Forrás: Facebook/Vadym Kholodenko

David Babcock rendőrparancsnok újságíróknak elmondta, hogy Cigankovának átadták a letartóztatási parancsot a városi kórházban, ahol elmeszakértői kivizsgálása zajlik. Továbbra sem tudni, hogyan haltak meg a gyermekek, akiken külsérelmi nyomok nem látszottak. A megyei orvosszakértői hivatal közlése szerint a halottkémi vizsgálat még nem zárult le. A pár 2010-ben házasodott össze, és tavaly novemberben nyújtott be válókeresetet. A család otthonába 2014-ben kétszer is kihívták a rendőrséget rendzavarás miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.