Lecserélik Bernáth Józsefet A konyhafőnökben

séf szereplés főzés A konyhafőnök Bernáth József műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége a régóta tartó találgatásoknak, mint kiderült ugyanis, Bernáth József nem fog szerepelni A konyhafőnök következő évadában. 

Lecseréli az RTL Klub A konyhafőnök szexi zsűritagját, Bernáth Józsefet. Amellett pedig, hogy a séf nem kerül többet képernyőre a csatornánál, nem is használhatja tovább a csatorna és a műsor nevét - értesült a Bors. A döntésről a produkció levélben tájékoztatta a volt játékosokat, Kolosi Péter pedig a lapnak megerősítette, hogy Bernáth József nem kerül képernyőre a műsor következő szériájában.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"A konyhafőnök zsűrije a negyedik évadra teljes egészében megújul, a csapatnak már nem lesz tagja Bernáth József. Így ő már nem tartozik a csapatunkhoz, illetve A konyhafőnök márkához sem, amit a műsor befejezése óta használ a kommunikációjában, ezért úgy véljük, hogy nincs abban semmi rendkívüli, hogy a velünk szerződésben álló volt játékosokat korrekt módon tájékoztattuk ezekről a fejleményekről, és kereskedelmi televízióként eldöntjük, hogy kivel, milyen formában szeretnénk a továbbiakban együttműködni. Józseffel a jövőben sincsenek képernyős terveink, mivel szerintünk nem megfelelő módon járt el, de ezt az ügyet nem tereljük jogi útra" - mondta Kolosi Péter a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.