A Tinder pénzt és munkát adott annak a lánynak, akit a tinderezés miatt rúgtak ki

Forrás: Facebook / Shannon Workman -
Tinder alkalmazás randi ösztöndíj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Tinder-fotó miatt zártak ki egy lányt a Nebraska Egyetem Chi Omega testvériségéből. Itt meg is állhatna a történet, ám Tinder a lány megmentésére sietett: tanulmányi ösztöndíjat és egy gyakornoki állást is ajánlottak neki.

Shannon Workman a Nebraska Egyetemre jár, és a Chi Omega testvériség tagja volt egészen addig, amíg ki kellett lépnie, mert Tinder-profilképén a testvériség pólójában pózolt.

A Chi Omega arra hivatkozva kezdte el a lány tagságának felfüggesztését, hogy ezzel megsértette a testvériség "emberi méltóságát". Ám a lány nem várta meg, míg megkapja a hivatalos elbocsátó levelet, önként távozott, majd azt is hangoztatta, hogy szerinte a Tinder nem csupán szexpartnerkereső,

mivel "jó dolgok" is kisülhetnek belőle.

Forrás: Facebook / Shannon Workman

Az esetről a Tinder vezérigazgatója, Sean Rad is értesült, ráadásul értékelte a lány nézeteit, így felkínáltak neki egy ösztöndíjat, ami fedezné a hátralevő tanulmányainak költségeit, emellett gyakornoki állást is biztosítanának számára a kaliforniai központjukban - számolt be a The Daily Hot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.