A playmate meztelenül „szenvedett balesetet", Mészáros Dóra bugyi nélkül érzi magát szabadnak, Kovács Áron pedig száguldozott már egy szál semmiben a motorján. Elindult a VIASAT3 meztelen valóságshowja, a sztárok pedig arról vallanak, hogy ők vajon bevállalnák-e a meztelenséget a kamerák előtt.

Bár a megkérdezettek egyike sem mondana azonnal igent, hogy szerepeljen az Ádám és Évában, Virág szerint van az a pénz, amiért az ember belevág egy hasonló kalandba. „Ez egy valóban direkt formája a társkeresésnek, hiszen a külsőt tekintve nem kap az ember zsákbamacskát, meg kell mutatnunk telibe, amink van. Mindenkinek van egy összeg, amiért bevállalna egy ilyen műsort - nálam ez nagyon magas lenne" – mondta a DJ-ként dolgozó Voksán Virág, aki egy naptárfotózáson került kínos helyzetbe: „Gyönyörű fényesen csillogó konfettikkel szórtak rám, és bár a fotózás szuper volt és szép lett a kép is, amikor végeztem, akkor bizony meggyűlt a bajom a konfettik kitakarításával, amelyek eléggé beszorultak egy-egy testrésembe" – emlékezett vissza a modellből lett lemezlovas.

Forrás: www.peterantalphotography.com/Peter Antal

Áronnak egy elveszített fogadás miatt meztelenül kellett motoroznia. „Bennem van prüdéria, nem vetkőzöm könnyen. Egyszer fogadásból kénytelen voltam egy nyilvános meztelenkedésre, ott anyaszült meztelenül motoroztam a Margitszigeten. Az, hogy a meztelenség mindenkit érdekel, hogy mindent meztelenséggel lehet eladni, legyen az üdítőital vagy TV-műsor, azt meg el kell fogadnunk, hogy az embereket ez érdekli. Engem is érdekel" – nyilatkozta Kovács Áron.

Forrás: viasat3

Mészáros Dóra „munkájából" adódóan gyakran mutatkozik ruha nélkül, ám az Ádám és Éva szereplésen azért ő is elgondolkozna. Bugyit amúgy még a hétköznapokon sem hord, irritálja a viselete. „Talán csak akkor, ha nagyon rövid szoknya van rajtam, de az meg nem túl gyakran fordul elő, úgyhogy most sincs, meg máskor sincs. Szerintem a magyar egy borzasztóan prűd népség, de valahol ezt álszent dolognak tartom, mert hiába szidja mindenki ezeket a dolgokat, attól függetlenül nézik"- mondta Dóra.

Forrás: Instagram/Mészáros Dóra