eltitkolt gyerek bizonyítás Prince örökösödés rab biológiai szülő DNS-teszt apasági vizsgálat énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelenleg börtönben raboskodó  Calvin Q. Williams DNS-vizsgálattal bizonyítaná igazát. Ha nyer, ő örökölheti az elhunyt világsztár nagyjából 500 millió dollárra becsült vagyonát.

Apasági keresetet nyújtott be egy minnesotai bírósághoz a Colorado államban lévő Florence legmagasabb biztonsági szintű szövetségi börtönében raboskodó Calvin Q. Williams - írja az AP amerikai hírügynökség.

Forrás: Northfoto

A férfi szerint édesanyja, Marsha Henson bevallotta neki, hogy 1976-ban szexuális kapcsolata volt a néhány hete elhunyt Prince-szel, akitől a következő év áprilisában született meg fia, Calvin. Ha bebizonyosodik Williams igaza, akkor a minnesotai törvények értelmében a világsztár gyermeke örökli a nagyjából 500 millió dollárra becsült vagyonát.

Nem Calvin Q. Williams az egyedüli, aki azt állítja magáról, hogy ő Prince eltitkolt gyereke: néhány nappal ezelőtt egy Los Angeles-i örökösöket felkutató cégnél jelentkezett az elhunyt világsztár állítólagos szerelemgyereke. Kattints ide a részletekért!

Az erőszakoló úszó felesége megszólalt: „Minden nőnek ilyen férjet kívánok”http://www.life.hu/news/20160511-megszolalt-lantos-laszlo-felesege-ducza-aniko-szerinte-takats-zsuzsanna-nem-mond-igazat-ls-minden.htmlLantos László felesége tudott a nemi erőszakról, amikor hozzáment a férjéhez, ám azt állítja, hogy a dolgok nem úgy történtek, ahogy Takáts Zsuzsanna elmondta. NewsOrigoSzó szerint halálra szekálták diáktársai a 16 éves lánythttp://www.life.hu/news/20160510-szo-szerint-halalra-szekaltak-diaktarsai-a-16-eves-lanyt.htmlA 16 éves Amy Joyner-Francis április 21-én egy wilmingtoni középiskola mosdójában halt meg, és a gyanú szerint ezért három diáktársa a felelős. NewsThinkstockLemondott címeiről Kiss Lászlóhttp://www.life.hu/news/20160511-kiss-laszlo-egykori-uszokapitany-lemondott-diszpolgari-cimerol-es-a-nevet-viselo-uszodarol.htmlA volt szövetségi kapitány a százhalombattai polgármesternek írt levelében mondott le díszpolgári címéről, és kéri, hogy másról nevezzék el a nevét viselő százhalombattai uszodát. NewsMTI/Földi ImreA kórházi vécén akarta lehúzni újszülött gyermekéthttp://www.life.hu/news/20160511-a-22-eves-ashley-hautzenrader-a-korhazi-vecen-akarta-lehuzni-ujszulott-gyermeket.htmlLetartóztatták azt a 22 éves lányt, aki besétált az iowai kórház mosdójába, megszülte a gyerekét, majd - mivel elmondása szerint halottnak hitte a babát - megpróbálta lehúzni a vécén, ám ez nem sikerült, így egy kukába dobta. News--Kendall Jenner a Calvin Klein provokatív fehérnemű kampányában szexizetthttp://www.life.hu/news/20160510-calvin-klein-legujabb-fehernemu-kampanya-eleg-provokativra-sikeredett.htmlA világhírű márka arcaként először idén márciusban mutatkozott be Kendall Jenner, akkor a Calvin Klein Jeans kollekció kampányában szerepelt. Most pedig a divatdiktátor fehérnemű kampányának meglepően szexi fotóin is megcsodálhatjuk. NewsOrigoElítélték azt a három 16 éves diáklányt, akik halálra verték osztálytársukat az iskola mosdójábanhttp://www.life.hu/news/20160510-harom-16-eves-diaklany-megolte-osztalytarsnojet-az-iskola-mosdojaban.htmlSzemtanúk szerint egy fiú miatt vitatkozott össze Amy Inita Joyner-Francis és egy csapat lány. A veszekedésből verekedés lett, amely végül tragédiába torkollt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.