eltitkolt gyerek bizonyítás Prince örökösödés rab biológiai szülő DNS-teszt apasági vizsgálat énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelenleg börtönben raboskodó  Calvin Q. Williams DNS-vizsgálattal bizonyítaná igazát. Ha nyer, ő örökölheti az elhunyt világsztár nagyjából 500 millió dollárra becsült vagyonát.

Apasági keresetet nyújtott be egy minnesotai bírósághoz a Colorado államban lévő Florence legmagasabb biztonsági szintű szövetségi börtönében raboskodó Calvin Q. Williams - írja az AP amerikai hírügynökség.

Forrás: Northfoto

A férfi szerint édesanyja, Marsha Henson bevallotta neki, hogy 1976-ban szexuális kapcsolata volt a néhány hete elhunyt Prince-szel, akitől a következő év áprilisában született meg fia, Calvin. Ha bebizonyosodik Williams igaza, akkor a minnesotai törvények értelmében a világsztár gyermeke örökli a nagyjából 500 millió dollárra becsült vagyonát.

Nem Calvin Q. Williams az egyedüli, aki azt állítja magáról, hogy ő Prince eltitkolt gyereke: néhány nappal ezelőtt egy Los Angeles-i örökösöket felkutató cégnél jelentkezett az elhunyt világsztár állítólagos szerelemgyereke. Kattints ide a részletekért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.