Vége! Ezentúl e-cigivel sem füstölhetünk a köztereken

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Rainer Jensen -
füst e-cigaretta tiltás elektromos cigaretta ÁNTSZ e-cigi cigaretta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 20-tól szinte mindenhonnan kitiltják az elektromos cigarettát, ami sokaknak a hagyományos cigaretta pótlására szolgált.

A szabályok értelmében tilos lesz a közterületnek minősülő helyeken, mint aluljárók, közlekedő terek, valamint játszóterek és azok külső határvonalától számított 5 méteres távolságon belül az e-cigit, vagy ahogy hivatalosan mondják, dohányzást imitáló elektromos eszközt használni. Aki ezt megszegi, azt az egészségügyi államigazgatási szerv megbírságolhatja legalább 20-50 ezer forint egészségvédelmi bírság kiszabásával - közölte az ÁNTSZ.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Rainer Jensen
Most kapaszkodj meg! Ilyen időjárás várható a következő napokbanhttp://www.life.hu/news/20160511-az-idojaras-elorejelzes-szerint-eros-lehules-jon-a-punkosdi-hosszu-hetvegen.htmlVasárnap és hétfőn akár több fokkal is visszaeshet a hőmérséklet. NewsOrigo"Ne ma drágám, nagyon fáj a fejem!" - Íme, a leggyakoribb kifogások a szex ellenhttp://www.life.hu/news/20160511-ime-a-leggyakoribb-kifogasok-ha-nincs-kedved-a-szexhez.htmlMindenkivel megesett már, hogy nem volt kedve szeretkezni, ugyanakkor a kedvesét sem akarta megbántani. Ilyenkor pedig képesek vagyunk a legbutább kifogásokat is kitalálni. Szóval itt az idő, hogy megismerjétek leggyakoribb szexstop-hazugságokat! News--Lemondott címeiről Kiss Lászlóhttp://www.life.hu/news/20160511-kiss-laszlo-egykori-uszokapitany-lemondott-diszpolgari-cimerol-es-a-nevet-viselo-uszodarol.htmlA volt szövetségi kapitány a százhalombattai polgármesternek írt levelében mondott le díszpolgári címéről, és kéri, hogy másról nevezzék el a nevét viselő százhalombattai uszodát. NewsMTI/Földi ImreTörőcsik Mari nem vár: meglátogatja Kulka Jánosthttp://www.life.hu/news/20160511-torocsik-mari-nem-var-ugy-erzi-itt-az-ideje-hogy-meglatogassa-kulka-janost.htmlA 80 éves Törőcsik Mari nem bírja tovább, állítólag úgy döntött, meglátogatja Kulka Jánost a kórházban. A színésznő arról is értesült, hogy lehet, hogy már a héten kiengedik Kulkát, ezért ha úgy adódik, akkor az otthonában keresi fel. News--Meghalt William Schallert, színészhttp://www.life.hu/news/20160510-meghalt-william-schallert.html93 éves korában elhunyt William Schallert karakterszínész, akit 1947 és 2014 között rengeteg filmben és sorozatban láthattunk. NewsEmma Watson is érintett a világméretű offshore-botránybanhttp://www.life.hu/news/20160511-emma-watson-szineszno-erintett-a-vilagmeretu-offshore-botranyban-a-panama-papirok-szerint.htmlA napokban újabb adatok kerültek nyilvánosságra a Panama-papírokból, amelyek alapján kiderült, hogy a Harry Potterből megismert színésznő is offshore-ozott. Saját bevallása szerint azonban nem a pénz miatt csinálta. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.