Rengeteg elfoglaltsága van a színésznek, éppen ezért nem tud elegendő időt tölteni családjával. A felkérésekre viszont nem tud nemet mondani Stohl, akit egyre többször foglalkoztat a halál gondolata. 

Forgatásokkal és színházi szerepekkel is telített Stohl András naptára, nem csoda, hogy szinte nincs semmi szabadideje. Nem tud sok időt tölteni családjával, ami miatt sokszor van lelkiismeretfurdalása is.

Forrás: RTL Klub

“Munkaalkoholista vagyok, másrészről pedig szeretetéhes. Amikor felkérnek egy munkára, azt érzem szeretnek és fontos vagyok valakinek, ezért nem tudok nemet mondani” - ismerte el Stohl András, akit nagyon komoly dolgok foglalkoztatnak, mióta betöltötte a 49. életévét.  “Imádok élni! Bevallom, most egy kicsit belerottyantam az idő múlásába, egyre többször jut eszembe, hogy mennyi lehet hátra, mi vár még rám? Azt felfogja az ember, hogy már nem fog az aluljáróban állni és egy lányra várni, de vajon mennyit tud még jól és izgalmasan élni?” - idézte a Hot magazin Sthol András Hajdú Oline-ban elhangzott szavait.