Tom Cruise tizenegy éve, ezen a kanapén veszítette el az eszét

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
Oprah Winfrey Katie Holmes Tom Cruise Dawson és a haverok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban múlt tizenegy éve, hogy a világsztár meglehetősen őrült módon fejezte ki akkori barátnőjéhez, későbbi feleségéhez, jelenlegi exnejéhez, Katie Holmeshoz fűződő érzelmeit. Tudjuk, a szerelem bolonddá tesz, de ennyire?!

Tom Cruise nyilvános megőrülését a nevezetes kanapés esethez szokás kötni, amikor a színész 2005. május 23-án a The Oprah Winfrey Show-ban járt, hogy filmjét, a Világok harcá-t promotálja.

Nem túlzás kijelenteni, hogy Tom Cruise szó szerint ugrált az örömtől, amikor

akkori szerelmére Katie Holmesra terelődött a szó.

„Teljesen elment az esze, totál kész van. Ezt a fiút elvesztettük” – kommentálta az eseményeket Oprah Winfrey.

A műsorvezető akkor még nem is tudta, hogy milyen igazat mondott, hiszen akkor kezdődött a sztár nyilvános megőrülése, és

ettől teljesen megváltozott a világ róla alkotott képe.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Még ugyanebben az évben történt, hogy a sztár nekiment Brooke Shieldsnek, mert a színésznő bevallotta, hogy szülés utáni depressziója tüneteinek enyhítésére antidepresszánsokhoz nyúlt.

Nem sokkal ezután pedig a The Today Show műsorvezetőjével, Matt Lauerrel vitatkozott: Cruise nemes egyszerűséggel

a pszichiátria egész tudományának létjogosultságát vitatta.

2012-ben, amikor a színész és Katie Holmes házasságának vége szakadt, a következő lépéseként Cruise összeveszett Leah Reminivel, a Férjek gyöngye című sorozatból ismert színésznővel, aki a szcientológiai egyház egykori tagjaként írt könyvében nemcsak az egyház visszásságairól, hanem

személyesen a színészről és családjáról is lerántotta a leplet.

Tom Cruise és Katie Holmes 2012-ben Forrás: AFP

Valószínűleg Cruise ámokfutásának még nincs vége, ugyanis hamarosan a floridai Clearwaterbe költözik, ami a szcientológiai egyház központja.

Beyoncé és Jay-Z között már az ágyban sem stimmel valamihttp://www.life.hu/sztarok/20160526-beyonce-es-jay-z-kozott-mar-az-agyban-sem-stimmel-valami.htmlA házaspár egyik ismerősre elárulta, hogy a pár szexuális élete is, illetve a hiánya is hozzájárult ahhoz, hogy Beyoncé és Jay-Z házassága válságba került. Persze felmerül a kérdés: Vajon ez az ok, vagy az okozat? TV + Sztárok--Naomi Campbell nevetségessé tette magát az Empire State Building tetején http://www.life.hu/sztarok/20160525-naomi-campbell-total-hulyet-csinalt-magabol.htmlKedden tartották Amerikában a jeles piros orr napot, így Naomi Campbell is feldobta az esemény szimbólumát, a bohócorrot így és pózolt egy kicsit az Empire State Building tetején. TV + SztárokOrigoRyan Gosling nevetésétől tuti elélvezelhttp://www.life.hu/sztarok/20160524-ryan-gosling-nevetes-kozben-is-jol-nez-ki.htmlElőször is szögezzük le, hogy Ryan Gosling mindig jól néz ki, ha ezzel nem értesz egyet, akkor ne is olvass tovább! Szóval, ha lelkesen bólogatsz, akkor jól figyelj, mert az állításunkat a most következő videó is megerősíti... TV + Sztárok--Gigi Hadid képe egymillió lájkot kapott egy nap alatthttp://www.life.hu/sztarok/20160523-gigi-hadid-kepe-egymillio-lajkot-kapott-egy-nap-alatt.htmlGigi Hadid fotója tarolt az Instagramon, annak ellenére is, hogy a modell szinte alig látszik. TV + Sztárok--Hatalmasat nőtt, és elképesztően cuki Ördög Nóra kislánya, Micihttp://www.life.hu/sztarok/20160513-nanasi-mici-is-elkiserte-anyukajat-a-kismenok-forgatasara.htmlHatalmasat nőtt Nánási Pál és Ördög Nóra gyönyörű kislánya, Mici. Ráadásul a legutóbbi fotó is -ami a Kismenők első élő adásán készült - bizonyítja, hogy minél idősebb Mici, annál cukibb. TV + Sztárok--Nicole Kidman férjének dala az orális szexről szólhttp://www.life.hu/sztarok/20160512-nicole-kidman-ferjenek-legujabb-szama-az-oralis-szexrol-szol.htmlNicole Kidman férje, Keith Urban egy olyan lendületes kis nótával rukkolt elő, ami garantálja, hogy még az is felkapja rá a fejét, akit ez egyáltalán nem érdekel. A dal ugyanis az orális szexről szól, ami valljuk be; egészen a Mariana-árok mélységeibe ránt minket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.