Vujity Tvrtko Zsolnay Gyöngyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton láthatjuk először a Duna Tv képernyőjén Vujity Tvrtko új műsorát, lapinformációk szerint nem biztos, hogy a műsorvezető és családja Magyarországon marad. 

A riporter felesége, Zsolnay Gyöngyi korábbi sokszoros válogatott kosárlabdázó ugyanis a tervek szerint Angliában edzősködik tovább.

"Június 30-ig érvényes szerződésem van a klubbal, de valóban igaz, megkerestek Angliából egy ajánlattal, amelyet nagy valószínűséggel el is fogadok" - erősítette meg Tvrtko felesége, a Blikk értesülését. "Egyelőre még próbáljuk kitalálni, hogyan oldjuk meg ezt a helyzetet, de most a legfontosabb, hogy a legnagyobb kisfiam ballagásának ünneplését megszervezzük" - tette hozzá.

Forrás: TV2

"Gyöngyi az elmúlt 17 évben mindent megtett értem, amiért végtelenül hálás vagyok, és természetes, hogy ahogy eddig is, mindenben támogatom, hogy megvalósíthassa álmait. Családunkban öt embernek egyenlő szavazati joga van, meg fogjuk találni a legjobb megoldást" - nyilatkozta Tvrtko.

Hatalmas meglepetést okozott a várandós Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20160604-hatalmas-meglepetest-okozott-liptai-claudia.htmlA műsorvezető A Nagy Duett-beli kollégáinak lesett az álluk. TV + SztárokOrigoDióssy Klárinak minden nap rémálom Jakupcsek székébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160604-diossy-klarinak-minden-nap-remalom-jakupcsek-gabriella-szekeben-a-ridikulben.htmlNagy port kavart, amikor 2015 decemberében elbocsátotta a köztévé Jakupcsek Gabriellát és helyette Dióssy Klárit ültette a csatorna sikerműsorbába, a Ridikülbe. TV + Sztárok--Elhagyta az országot Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/sztarok/20160603-elhagyta-az-orszagot-olah-ibolya.htmlOláh Ibolya Los Angelesbe utazott pár hónapja, és lehet, hogy kint is marad. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.