A magyar szépségeket is megihlette válogatottunk remek szereplése az Európa-bajnokságon. Bódi Sylvi, Dukai Regi, Tücsi, Voksán Virág, Csobot Adél szavazz, te kivel inspirálnád a magyar futballistákat!

Válogatottunkra, joggal lehetünk büszkék, hiszen minden várakozásunkat felülmúlták, azzal, hogy sikert sikerre halmoznak az Európa-bajnokságon. A magyar sztárhölgyek, pedig szexi szerelésekben drukkolnak.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi

Bódi Sylvi, egy régi fotóval rukkolt elő és megmutatta, milyen, amikor tökéletes testére focimezt húz.
„Ez se mai kép! Kb. ezer éves, de most nem ez a lényeg! Hanem az, hogy nagyon büszke vagyok a tegnapi meccsen résztvevő összes magyar labdarúgóra! Remek kezdés! Szép volt fiúk! Öröm volt nézni a játékot. Csak így tovább!" – írta az első meccs után Sylvi.

Csobot Adél, dögös dekoltázzsal feszített, sőt még egy nemzeti színű szívet is magára pingált, hogy így mutassa meg, ő aztán a magyar csapat mellett áll, teljes váll-illetve mellszélességgel.

Forrás: Facebook/Csobot Adél

Dukai Regina forrónaciban örömködött, és villantotta meg gyönyörű hosszú lábait. Az biztos, ilyen fotók láttán, nincs az a sportoló, aki ne indulna be.

Forrás: Facebook/Dukai Regina

„Olyan jó látni és érezni, hogy micsoda szeretet képes megmozdulni a fiúkért!" – írta Regi, a kép mellé.

Voksán Virág, igaz egy interjúban kissé félreértette, a világbajnokság és az Európa-bajnokság közötti különbséget,  végül összeszedte magát és olyan szexi szerelést villantott, hogy mindenki megbocsájtotta neki elszólását.

Forrás: Facebook/Voksán Virág

DJ Seherezádé pedig nem sokat teketóriázott, fogta magát és formás meztelen testét, egy magyar zászlóba csavarta, hiába az igaz drukker, tudja, mitől döglik a légy.

Forrás: Facebook/DJ Seherezádé

Tücsi, egyenesen Franciaországban drukkol a csapatnak, és elárulta, abban biztos, hogy ő a leghangosabb magyar drukker, mert ha kiereszti a hangját, akkor kő kövön nem marad.

Forrás: Facebook/Tücsi