Jennifer Aniston ott segít, ahol tud: Jóbarátját látja el tanácsokkal

Forrás: AFP/Mark Davis -
esküvő Jóbarátok Courteney Cox Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer és Courteney Cox a való életben is jó barátok. A sorozatban ismerkedtek meg, de azóta is tartják a kapcsolatot, sőt, tanácsokat is adnak egymásnak. Most épp Jennifer Aniston segít barátnőjének.

A hírek szerint esküvőre készül Courteney Cox, bár felröppent az a hír is, hogy felbontotta eljegyzését vőlegényével, aki állítólag többször is megcsalta a színésznőt. Úgy tűnik azonban, hogy Courtney megbocsátott csapodár szerelmének, így nem ment füstbe a lagzi terve.

Forrás: AFP/Mark Davis

Olyannyira nem, hogy Jennifer Aniston segít a szervezésben, ugyanis barátnőjének nagyon megtetszett Jen és Justin meghitt szertartása. A színésznő tavaly ment hozzá kedveséhez, az esküvőt a legnagyobb titokban tartották otthonukban, és Courteney Cox is valami hasonlót szeretne. Ennek érdekében már meg is látogatta Jennifer Meyer jegygyűrűtervezőt, valamint azt a cukrászdát is, ahonnan Jennék esküvői tortáját rendelték - írja a News 18.

Nagyon durva dolog derült ki Margot Robbie-rólhttp://www.life.hu/sztarok/20160718-margot-robbie-a-26-eves-szineszno-szereti-elcsenni-a-dolgokat-nyilatkozott-egy-barat.htmlA 26 éves bombázó a hírek szerint szereti elvenni, ami nem az övé. Erről egyik kollégája beszélt egy interjúban. TV + Sztárok--Ennyit változott 13 év alatt a nézők egyik kedvenc időjósa, Barta Sylvi http://www.life.hu/sztarok/20160718-ilyen-sokat-valtozott-13-ev-alatt-a-nezok-egyik-kedvenc-idojosa-barta-sylvi.htmlA TV2 és az RTL Klub egykori sztárja Barta Sylvi 13 évvel ezelőtt tűnt el a tévé képernyőjéről. Férjhez ment, és életet adott két lányának, a tízéves Zsófiának és a tízéves Dorkának. De mit csinál, és mennyit változott azóta? TV + Sztárok--Majka véleménye a Soundos bedrogozásról: “Patkányság”http://www.life.hu/sztarok/20160718-majka-elmondta-velemenyet-a-balaton-soundos-bedrogozasrol-szerinte-patkanysag.htmlNagy port kavart azoknak a lányoknak az esete, akiket a Balaton Soundon a DVBBS formácó öltözőjében találtak ájultság közeli állapotban. Majka elmondta véleményét az esetről. TV + Sztárok--Erre a nőre cserélte le Hamilton Palvin Barbithttp://www.life.hu/sztarok/20160718-hamilton-erre-a-nore-cserelte-le-palvin-barbit.htmlHetek óta folynak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy vajon mi lehet Palvin Barbara és Lewis Hamilton között. Ám a Forma 1-es sztárt most újabb hírességgel hozták össze, aki nem más, mint Rita Ora. TV + Sztárok--Cristiano Ronaldo adonisztestet villantott egy luxusjachtonhttp://www.life.hu/sztarok/20160718-ronaldo-ibizan-nyaralt-a-csaladjaval-es-szuperul-nezett-ki-serulesenek-nyoma-sincs.htmlA focista és csalája nemrég Ibizán hajókázott, és minden eddiginél dögösebb képekkel ajándékozott meg minket. Az biztos, hogy szívesen lennénk Ronaldo napbarnított testén legördülő vízcseppek... TV + Sztárok--Várkonyi Andi luxusnyaralásról csekkolt be: FOTÓ!http://www.life.hu/sztarok/20160718-varkonyi-andrea-musorvezeto-luxusnyaralasrol-csekkolt-be.htmlA szép műsorvezető, aki mint ismeretes, hamarosan új produkcióban tűnik fel a TV2-n, szeretteivel nyaral egy trópusi helyen.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.