Lezárták a Keleti pályaudvart, állítólag gyanús csomagot találtak

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
rendőrség Keleti pályaudvar lezárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn délelőtt fél tízkor a rendőrség lezárta a Keleti pályaudvar csarnokát, majd tíz órakor a pályaudvar teljes területét. 

Budapest-Keleti pályaudvar ideiglenesen nem indít és nem fogad vonatokat. A fővárosba érkező utasoknak a tájékoztatás szerint le kell szálniuk az elővárosi állomásokon, és a városi közösségi közlekedési járművekkel kell folytatniuk az útjukat - olvasható a Mávinform oldalán. A 24.hu úgy tudja, hogy egy gyanús csomag miatt ürítették ki a pályaudvart. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Friss: A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a pályaudvaron a lakosságvédelmi intézkedés hétfőn háromnegyed tízkor befejeződött. Robbantásra alkalmas eszközt, illetve robbanóanyagot a tűzszerészek nem találtak.

Elhunyt Oláh János költő, író, szerkesztőhttp://www.life.hu/news/20160725-olah-janos-elhunyt-az-iro-74-eves-volt-iro-es-szerkeszto.htmlÉletének 74. évében hosszas betegség után hétfő hajnalban elhunyt Oláh János költő, író és szerkesztő - közölte a Magyar Írószövetség az MTI-vel. NewsOrigoÚjabb merénylet Németországban: Szíriai menedékkérő robbantotta fel magáthttp://www.life.hu/news/20160725-sziriai-menedekkero-robbantotta-fel-magat-ansbachban-bajororszagban.htmlEgy olyan 27 éves szíriai férfi robbantott vasárnap éjjel a bajorországi Ansbachban, aki menedéket kért Németországban, de kérelmét elutasították - jelentette be hétfő hajnalban Joachim Hermann bajor tartományi belügyminiszter. NewsOrigoMegtette "utolsó körét" az Uberhttp://www.life.hu/news/20160723-az-uber-kozossegi-szemelyszallito-az-utolso-kor-elnevezesu-demonstracioja-budapesten.htmlAz Uber közösségi személyszállító Az utolsó kör elnevezésű demonstrációt tartott Budapesten.News--"Volt olyan magyar, aki a bevásárlóközpontból menekült, más egy raktárban bújt el"http://www.life.hu/news/20160723-muncheni-lovoldozes-volt-olyan-magyar-aki-a-bevasarlokozpontbol-menekult.htmlA müncheni magyarok által létrehozott Facebook-csoport bejegyzéseiből kiderül, hogy jónéhány hazánk fia tartózkodott a merénylet közelében pénteken este. News--Eltemették Somló Tamást - VIDEÓhttp://www.life.hu/news/20160721-somlo-tamas-temetesen-brody-janos-emlekezik-video.htmlTöbb száz tisztelője, barátja, pályatársa kísérte utolsó útjára Somló Tamást csütörtökön Budapesten, a Kozma utcai izraelita temetőben. A zenész 68 éves korában, hosszú betegség után július 19-én keddre virradóra hunyt el. News--Balaton Sound: Bényi Ildikó kiáll a lánya mellett, és harcba száll a dílerekkelhttp://www.life.hu/news/20160721-benyi-ildiko-kiall-a-lanya-mellett-es-harcba-szall-a-dilerekkel.htmlÉlete legrosszabb napjain van túl az MTVA műsorvezetője, Bényi Ildikó, aki folyamatosan a lábadozó lánya mellett van. Fanni az egyike volt azoknak, akiket a Balaton Soundon bedrogoztak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.