Súlyos baleset Budapesten: motorost gázolt el egy Combino

Forrás: Mudra László/Mudra László -
gázolás Combino baleset Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A motort és utasának lábát is maga alá gyűrte egy Combino a Nyugati pályaudvari villamosmegálló közelében torlódás várható az érintett szakaszon.

Motorost gázolt el egy Combino péntek délelőtt, a Nyugati pályaudvari villamosmegálló közelében. A középkorú férfi lába és a motor a villamos orra alá szorult - mondta az Origónak Kisdi Máté, a fővárosi katasztrófavédelem szóvivője.

Képünk illusztráció Forrás: Mudra László/Mudra László

A súlyosan sérült motorosról ezekben a percekben emelik le a szerelvényt. A baleset miatt ideiglenesen leállt a 4-es-és 6-os villamosok közlekedése, pótlóbusz jár a Széll Kálmán tér és az Oktogon között. Az érintett területen torlódásra számíthatnak az autósok.

Robbanás volt egy fülöp-szigeteki börtönbenhttp://www.life.hu/news/20160812-robbanas-tortent-egy-fulop-szigeteki-bortonben-10-rab-meghalt.htmlFeltehetően kézigránát okozta azt a robbanást, ami a fülöp-szigeteki börtönben történt. A detonációban 10 rab vesztette életét, a börtön igazgatója súlyosan megsérült. News--Élő adásban támadt rá az oroszlán a kislányrahttp://www.life.hu/news/20160811-elo-adasban-tamadt-ra-az-oroszlan-a-kislanyra-dobbenetes-kepsorok.htmlGyönyörű állat az oroszlán, de bármilyen barátságosnak tűnik is, mindig fennáll a veszélye annak, hogy ha megunja a helyzetet, bizony odakap. Ebben a televíziós élő adásban is ez történt.. News--4 éves kisfiút és az utána úszó apukáját mentették ki a Balatonbólhttp://www.life.hu/news/20160810-4-eves-kisfiut-es-az-edesapjat-mentettek-ki-a-vizirendorok-a-balatonbol.htmlVízirendőrök mentették ki a kisgyermeket és az édesapját is a Balatonból kedden, a II. fokú viharjelzés idején. A kisfiú egy felfújható fotellal sodródott el messze a parttól, édesapja úszva próbált utána menni.NewsOrigoImre Géza: "Szeretjük az ezüstöt, de inkább tányér és villa formájában"http://www.life.hu/news/20160810-imre-geza-csalodott-igy-nyilatkozott-az-ezusterem-utan-a-parbajtorozo.htmlA párbajtőröző 41 évesen, egy olimpiai ezüst és bronz, valamint négy vb-arany és hat Eb-cím után karnyújtásnyira volt a csúcstól. A pengéje kilazult a döntőben, de sportszerűen elismeri, hogy nem ezen múlt igazából, hanem azon, hogy ő váltott. NewsMTI/Kovács TamásBotrány! Kizárták a világhírű sportolót az olimpiáról, mert berúgott a verseny után http://www.life.hu/news/20160809-yuri-van-gelder-kizartak-a-sportlot-az-olimpiarol-mert-berugott-a-versen-utan.htmlHazaküldték Yuri van Gelder holland tornászt a riói olimpiáról, miután kiment az olimpiai faluból, és éjszakai mulatozással ünnepelte meg, hogy gyűrűn bejutott a döntőbe. News--Szörnyű balesetet szenvedett a fiatal pilóta: életét vesztettehttp://www.life.hu/news/20160809-eletet-vesztette-szombati-balesete-utan-a-27-eves-pilota-bryan-clauson.htmlA mindössze 27 esztendős versenyző halála az egész motorsportszövetséget megrázta. Bryan Clauson szombaton szenvedett súlyos sérüléseket verseny közben, életéért hiába küzdöttek, nem tudták megmenteni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.