A torreádor valójában egy vihar? Te is kiakadsz a következő videón

videó Kovács Áron Észbontók műsor vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Észbontók ma esti adásában még az eddiginél is hihetetlenebb okfejtések várják a nézőket: a többi közt kiderül, hogy D. Nagy Lajos a Monokini együttes frontembere, a torreádor valójában egy vihar, és azt is megtudhatjuk, hol van a Vajdaság - vagy mégsem? 

A VIASAT3 műsora továbbra is felhőtlen szórakozást ígér, vadonatúj szereplőkkel és hihetetlen beszólásokkal. Most is női és férfi csapatok versengenek majd egymással az értékes nyereményekért, a többfordulós játékban a csapatoknak ki kell találniuk, hogy az "észbontók" tudják-e a helyes választ az adott állításra.

Idén először a televíziónézők is bekapcsolódhatnak a játékba az adás ideje alatt: az Észbontók internetes oldalán, egy külön erre a műsorra készített aloldalon a műsor rajongói már az adás alatt megtippelhetik, hogy a versenyzők eltalálják-e a helyes válaszokat, az adás szüneteiben pedig a kimaradt jeleneteket tudják újranézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.