Megdöbbentő felvétel került elő a 7 éve eltűnt tiniről

Forrás: Facebook/Missing Not Forgotten -
rendőrség Kayla Berg videó eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rendkívül megrázó felvétel került a hatóságok birtokába. A videón egy zavart férfi beszél arról, hogy új barátnője lett, akit a kamerának is megmutat. A rendőrség úgy véli, hogy a felvétel valódi, és egy 7 éve eltűnt lány szerepel rajta. A lakosság segítségét kérik az ügy megoldásához.

A videó kapcsán újra elkezdett nyomozni a rendőrség egy 7 évvel korábbi eltűnési ügyben. A wisconsini rendőrség a lakosság segítségét kéri, hogy kiderítsék, valódi-e a felvétel, mert úgy gondolják, hogy egy 7 éve, 15 évesen eltűnt lány, Kayla Berg látható rajta.

Kayla Berg Forrás: Facebook/Missing Not Forgotten

A videó a "Hi Walter, I got a new gf today!" azaz Szia Walter, ma új barátnőm lett" címet kapta, amit

éppen a lány eltűnésének évében, 2009-ben töltöttek fel

a Youtube-ra – írja a Daily Mail.

A szemüveges férfi folyamatosan a kamerába néz, és Walternek mesél. Arról beszél, hogy találkozott egy lánnyal egy bevásárlóközpontban, és elmentek együtt vásárolni. A lány az egyik boltban sok ruhát és egy nyakláncot is felpróbált, amit a férfi meg is vett neki. Miközben mesél, egyre zavartabban kezd beszélni. A vásárlásos történet után elmondja, hogy barátnője nem szereti a kamerákat, de most mégis megmutatja őt. A következő képen egy koszos, fehér fürdőszobaajtóhoz megy, amit kinyit, és megmutatja a kamerának a lányt, aki a szoba padlóján megkötözve fekszik.

A lány sír és ordít, miközben azt kiabálja a férfinek, hogy miért csinálja ezt.

Az ajtó becsukódott, és véget ért a felvétel.

Kayla Berg 15 évesen, a videó feltöltése előtt pár hónappal tűnt el. A videóra egy Youtube-felhasználó hívta fel a rendőrség figyelmét. A felvételt rengetegen látták, tegnap mégis letörölték az oldalról. A videót megmutatták Kayla édesanyjának is, aki

megerősítette a nyomozókat abban, hogy a lány valóban úgy néz ki, és a hangja is olyan, mint az ő gyerekének,

de nagyon reméli, hogy nem Kayla látható a felvételen. A rendőrség szerint a felvétel nem csupán színjáték. Sok a hasonlóság a videón szereplő és az eltűnt lány között. Ugyanolyan színű felsőt visel, mint ami Kaylán volt az eltűnésekor. A felvételt már az FBI-nak is továbbították, akik már régóta foglalkoznak az üggyel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.