Tinik gyilkolták meg az anyát és lányát Nagy-Britanniában

Forrás: Northfoto -
gyilkosság tini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tinik bíróság előtt vallották be, hogy több késszúrással gyikolták meg Elizabeth Edwards-ot és lányát, Katie-t.

A 15 éves fiú és társa, egy 15 éves lány a bíróságon is elismerte, hogy leszúrta az iskola konyháján dolgozó édesanyát és tinédzser lányát – írja a Daliy Mail.
A 49 éves nőt és lányát, Katie-t április 15-én holtan találták. A gyilkosságról most a bíróság előtt is vallottak a fiatal tettesek.

A páros a szörnyű tettet előző este egy McDonalds parkolójában tervelte ki.

Másnap beosontak a meggyilkolt nő házába, ahol elkövették a brutális gyilkosságokat. A tettesek először az anyát, Elizabeth vették célba, ezután a 13 éves lányára támadtak, akit folytogattak, majd halálra szúrtak.

Forrás: Northfoto

A bíróságon azt vallották, miután megölték anyát és lányát,

közösen vettek egy fürdőt, hogy lemossák magukról a vért, majd megnézték a Twilight-ot.

A fiú elismerte, hogy megölte Elizabeth-et és Katie-t. A lány is bűnösnek vallotta magát abban, hogy részt vett a gyilkosságban, azt azonban tagadja, hogy ő is ölt volna.
Az anya a helyi általános iskola konyháján dolgozott. Halála megrázta a környéken élőket, hiszen jól ismerték a családot. Az, hogy a fiatalok miért öltek, egyelőre nem tudni, indítékuk ismeretlen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.