Kulcsár Edinát kidobta szerelme

TV2 Kulcsár Edina Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és szerelme néhány hónapja alkot egy párt, de állításuk szerint imádják egymást, és életük végéig terveznek. Ezúttal viszont Edina elvetette a sulykot, és Csuti kitette őt...

Kulcsár Edina ezúttal messzire ment... Csuti ki is rakta őt.

Természetesen nem arról van szó, hogy az egykori szépségkirálynő és párja összevesztek. Annyi történt, hogy a férfi megelégelte Edina folyamatos szövegelését, miközben ő tárgyalni szeretett volna, így nemes egyszerűséggel kirakta őt az irodájából. Megragadta Edina karját, és kitessékelte az irodából. A fiatal lánynak ez sem volt elég, visszatért, és folytatta, ahol abbahagyta. Nem unalmas a sztárpár élete, az egyszer biztos.

Mosolyszünetet tartott Kulcsár Edina és párja

A párnak ez a műsor sokat segített abban, hogy megerősítsék kapcsolatukat, bár az is kiderült, hogy a műsor előzetese után kisebb mosolyszünet árnyékolta be a pár eddig felhőtlen kapcsolatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.