Falusi Mariann: "Egyszerűen jól vagyok így, ahogy vagyok"

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Falusi Mariann Lang Györgyi öngyilkos optimizmus öngyilkosság Leonard Cohen fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szereti az embereket, szereti az életet, barátnőjét zenésztársát, Lang Györgyit, Peti kutyáját és Leonard Cohen dalait - melyekkel hamarosan színpadra is lép - Falusi Mariann. 

Az életöröm és a zenei sikerek mellett azonban élete tragédiájáról is beszélt, amelyeken optimista beállítódása segítette át. "Nyilatkoztam már arról, hogy 25 évvel ezelőtt öngyilkos lett a szerelmem, Tamás. Mi abban az időben is már megállás nélkül koncerteztünk a Pa-Dö-Dővel, a halálhíre napján is színpadon álltam és énekeltem. Ha akkor nincs mellettem Lang Györgyi – ahogy a mai napig mellettem van – , akkor nem tudom, hogy hogy éltem volna túl azt az időszakot" - emlékezett vissza Mariann a Bors interjújában.

A beszélgetés alatt a fogyókúrakérdés is napirendre került:

"Talán utoljára a gimnáziumban voltam karcsú, azóta mindig súlyfelesleggel éltem. Sokszor futottam neki fogyókúráknak, de végül mindegyik kudarcba fulladt miattam. Ennek pedig egy oka lehet, egyszerűen jól vagyok így, ahogy vagyok. Persze nyilván lehetnék sportosabb kicsit, de amíg lihegés nélkül énekelek és táncolok végig egy kétórás élő koncertet, addig azt gondolom, nincs nagy baj" - vélekedik az énekesnő.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.