Az 5 leghíresebb leszbikus színésznő, aki felvállalta másságát

Forrás: Northfoto -
Jodie Foster színésznő Kristen Stewart Ellen Page leszbikus Queen Latifah Cynthia Nixon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt években egyre több híresség vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy a saját neméhez vonzódik. Az ilyen bejelentések sokszor elősegítik a másfajta szexuális irányultsággal élő emberek elfogadását. Íme öt sztárhölgy, akinek nagy valószínűséggel akadt már valamilyen "kalandja" más nőkkel. 

Jodie Foster

Az 53 éves színésznő a karrierje során gondosan ügyelt arra, hogy csak annyit mutasson meg magából a világnak, amennyit feltétlenül szükséges. A sztár figyelt magánélete védelmére, ezért is lepett meg mindenkit még 2013-ban, amikor a Golden Globe-gálán mondott beszédében leszbikusságáról és édesanyja betegségéről vallott.

Forrás: Northfoto

Ez egy nagy vallomás lesz ma este. Korábban csak közeli barátaimnak, a családomnak, majd később néhány kollégámnak beszéltem erről"

elvette barátnőjét

Kristen Stewart

Az Alkonyat-filmek sztárja hosszú éveken át főleg férfiakkal létesített kapcsolatot. Robert Pattinsonnal közel négy évig alkottak egy párt, amikor egy megcsalásos botrány miatt különváltak útjaik. A 26 éves színésznőnek egy nagyon jó barátnője, bizonyos Alicia Cargile segített túljutni a fiún.

Forrás: Northfoto

A világsztár jelenleg se veled, se nélküled kapcsolatban él asszisztensével, ám legutóbb arról szóltak a hírek, hogy összejött Cara Delevingne exével, St. Vincenttel.

Most már elfogadhatunk új dolgokat, hogy végre minden csodás legyen"

nyilatkozta nemrég

Ellen Page

A 29 éves sztár 2014-ben egy meleg fiataloknak szóló Las Vegas-i konferencián jelentette be, hogy leszbikus. Ellen azt szeretné, ha az őszintesége másoknak is segítene, hogy könnyebb és reményteljesebb életet éljenek. "Nem bírom már a takargatást."

Forrás: Northfoto

Évekig féltem, hogy sosem fognak elfogadni.

kedvesével, Samantha Thomassal

Cynthia Nixon

Forrás: Northfoto

Queen Latifah

A 46 éves sztárról hosszú évek óta pletykálták, hogy a saját neméhez vonzódik, ám ezt sokáig nem erősítette meg egyetlen nyilatkozatban sem. A színésznőről 2009-ben a National Enquirerben kompromittáló fotók jelentek meg, amelyeken egy leszbikus orgián sztriptíztáncosnőkkel dorbézolt. Latifah nyíltan sosem beszélt a másságáról, ám több helyen is megjelent kedvesével, Eboni Nicholsszal, akivel idén szakítottak.

harcoljanak a szerelemért, csak akkor lesznek boldogok"

Forrás: Northfoto

Idilli családi boldogság - Meleg sztárpárok és gyermekeik

A homoszexuális párok gyermekvállalása hazánkban még ma is kiveri a biztosítékot, míg a tőlünk nyugatabbra fekvő országokban már sokkal elfogadottabb, sőt majdhogynem megszokott látvány, ha egy meleg pár babakocsival sétálgat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.