Először jelent meg barátnőjével a leszbikus Ellen Page

Forrás: AFP/Jason Merritt -
mosoly torontói filmfesztivál szerelem Ellen Page vörös szőnyeg leszbikus premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél éve vállalta fel leszbikusságát a fiatal színésznő, most pedig kéz a kézben vonult be szerelmével a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyegén.

Ez az első esemény, amelyen egy párként jelent meg Ellen Page és barátnője, Samantha Thomas. A pár végigmosolyogta az éjszakát, a fotósoknak is láthatóan örömmel pózoltak, ráadásul a riporterek kérdéseire is boldogan válaszolt a színésznő: „Szerelmes vagyok! Számomra nagyon különleges így bevonulni a vörös szőnyegre, hogy közben foghatom a barátnőm kezét.”

Forrás: AFP/Jason Merritt

A pár egyébként a színésznő Freeheld című új filmjének premierjére érkezett, amiben Julianne Moorral együtt egy leszbikus nőt alakít. Ellen korábban azt nyilatkozta, hogy filmbéli szerepe segítette abban, hogy nagy közönség előtt is felvállalja másságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.