Kristen Stewart színésznő, az Alkonyat sztárja végleg maga mögött hagyta a férfiakat. Ugyan évekig járt filmbéli partnerével, Robert Pattinsonnal, mostanra nagyot fordult vele a világ. A színésznő mint mindig, most is nyíltan, szégyenérzet nélkül vallott nemi hovatartozásáról. 

Kristen Stewart olyan A-listás sztárokkal szerepel az Elle magazin hasábjain, mint Helen Mirren, Lupita Nyong'o, Amy Adams és Felicity Jones. A vele készült interjúban természetesen mesél szexualitásról is a színésznő, akinek voltak már férfi és női partnerei is. A 26 éves világsztár se veled, se nélküled kapcsolatban él asszisztensével, Alicia Cargile-lel, ám legutóbb arról szóltak a hírek, hogy összejött Cara Delevingne exével, St. Vincenttel. 

Forrás: Elle Magazine

Nem szégyellem magam, és nem vagyok zavarodott sem.A dolgok megváltoztak, és nem csak bennem - most már elfogadhatunk új dolgokat, hogy végre minden csodás legyen" - vallotta a színésznő, utalva arra, hogy lassan ideje elfogadni az ő választását is. 

Kristen Stewart egyébként rengeteget változott az utóbbi években, és ez nem csak magánéletére igaz. Az egykor kissé jelentéktelen, barna lányból szőke vadóc lett, aki bizony nem fél megmondani, mi a jó neki. Új külseje ugyan megosztja az embereket, de azt nem lehet rá mondani, hogy nincs stílusa!