Összeházasodott barátnőjével Jodie Foster

Forrás: Northfoto -
Jodie Foster házasság barátnő Ellen DeGeneres leszbikusság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő szóvivője szerint a hétvégén mondta ki a boldogító igent párjának, Alexandra Hedisonnak.

Kevesebb mint egy év együttlét után elvette barátnőjét, Alexandra Hedisont Jodie Foster. A 44 éves Alexandrának, aki korábban a népszerű műsorvezetővel, Ellen DeGeneresszel járt együtt, hétvégén mondta ki a boldogító igent az 51 éves színésznő.

Jodie Foster és Alexandra Hedison Forrás: Northfoto

A hírt Jodie sajtósa erősítette meg. Alexandra előtt a másságáról nyíltan valló sztár 20 évet élt együtt a producer Cydney Bernard-ral, akivel két közös gyermeküket nevelték.

A hónap színe: élénkzöldhttp://www.life.hu/trend/20140420-divat-es-trend-a-honap-szine-az-elenzold.htmlHa kicsit vadabbra cserélnéd a pasztellrózsaszín holmijaidat, de még nincs ötleted, melyik szín legyen a befutó, akkor jó szívvel ajánljuk neked az élénkzöldet. Ez az árnyalat amellett, hogy nyugtató hatással van az idegrendszerre, nagyon jól variálható más üde színekkel is. Jókedvet és derűt árasztasz magadból, ha élénkzöld holmikat viselsz - ezért is választotta a Life.hu áprilisra a hónap színének!TrendOrigoJelek, hogy talán egy kicsit prűd vagyhttp://www.life.hu/intim/20140423-prud-vagy-ha-csak-sotetben-szexelsz-csak-misszionarius-pozban-es-csak-adott-idopontban.htmlNyilván senkinek nem esik jól, ha közlik vele, hogy kissé prűd. Mint ahogy oly sok más, ez is legfőképpen akkor esik rosszul, ha van benne igazság. Összegyűjtöttük a jeleket, melyek arra utalnak, te is lehetnél kicsit nyitottabb, bevállalósabb, kíváncsibb a szex terén. Íme a Life.hu összeállítása.Intim--Psota Irén újra kórházbanhttp://www.life.hu/drlife/20140424-psota-iren-onkent-ment-vissza-a-korhazba.htmlA színésznő a húsvétot otthon, családi körben tölthette, szerdán pedig önként tért vissza a Szent Rókus Kórház kardiológiai rehabilitációs osztályára, ahol újabb kezelések várnak rá.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.