Kozso és Keira több időt töltenek együtt, mint külön, pedig egy évvel ezelőtt szakítottak.

Kozso és Keira most tértek haza Amerikából több mint 2 hét után. Kint élő magyaroknak adtak koncertet, siker követte munkájukat. Ám még haza sem értek igazán, újra nyakukba veszik Amerikát, Kanadát, Németországot, Londont és még sok más helyet; további fellépések várnak rájuk.

Kozso és KeiraForrás: Facebook/ Ámokfutók

A szakmai sikerek mellett azonban a magánéletük nem ilyen gördülékeny. 1 évvel ezelőtt szakítottak, 8 évnyi együtt töltött idő után Keira már láthatóan lezárta a kapcsolatot, ám Kozso még egyáltalán nem tette túl magát a történteken. Az interjúból az is kiderült, hogy a zenész bármikor szívesen újra kezdené egykori kedvesével.

Kozsonak nagyon nehéz megszokni a megváltozott kapcsolati státuszt. Volt kedvese úgy fogalmazott, hogy már csak munkakapcsolatban állnak, amivel a Szomorú Szamuráj nem ért egyet.

Szerinte sokkal inkább van közöttük egy szoros, baráti kapcsolat, főleg egy ilyen hosszan tartó szerelem után. Az 51 éves előadónak nem nagyon volt lehetősége feldolgozni a történteket, hiszen a szakítás ellenére a munka megy tovább, vagyis ugyanannyi időt töltenek együtt, mint azelőtt.