Nina Peterson 27 millió forintnak megfelelő összeget költött szépészeti beavatkozásokra.

A 37 éves nő még életében nem dolgozott, „ főállásában" idősebb, gazdag férfiak kegyeit keresi. A bőkezű szeretőit „Sugar Daddy"-ként becézi a 4 gyermekes édesanya.

Nina Peterson 27 millió forintnak megfelelő összeget költött szépészeti beavatkozásokraForrás: Northfoto

Nina bevallása szerint így talál egymásra a kereslet és a kínálat. Vannak férfiak, kiknek az okoz örömet, ha boldoggá tehetik a nőket, és vannak olyan nők, akik kivirulnak, ha a férfiak kényeztetik őket. A legutóbbi ilyen "Cuki Apu" 27 milliónak megfelelő összeget adott a nőnek, hogy fedezni tudja a plasztikai műtéteket. – tudta meg a DailyMail.

A plasztikai sebészetek függőségében élő nőnek eddig 1 millió dollár, vagyis 270 millió forintos vagyona van, melyet az eddigi hálás férfiaktól szedett össze. Természetesen, egy percet sem dolgozott ez idő alatt sem sehol. Az édesanya rendkívül büszke a teljesítményére.

Nina gyermekeit is arra biztatja, hogy kövessék az ő példájátForrás: Northfoto

„A gyerekeim imádják, hogy bármit megkaphatnak, élvezik a luxust, és azt, hogy bárhová eljuthatnak." – kommentelte Nina az életüket.

Úgy gondolja megfelelő példát mutat a gyerekeinek, 9 éves lányát például kifejezetten bíztatja, hogy később lépjen a nyomdokaiba.