Az X-Faktor tehetséges versenyzője elárulta, még soha nem volt fiúja, és a barátokkal is óvatosan bánik. 

Opitz Barbinak két fő ismertetőjele van: Fantasztikus, mindent betöltő hangja és színpadi jelenléte, valamint gyönyörű megjelenése, különösen ritka hajkoronája van. Nem csoda hát, hogy hamar felfigyeltek a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fiatal tehetségre.

A 16 éves lány Sonkádon él szüleivel, ahol iskola mellett a családja uborkaföldjén tevékenykedik már kislány kora óta. Ebből kifolyólag nem marad túl sok ideje a magánéletre, bár elmondása szerint ő ezt nem is bánja annyira.

Opitz Barbara x-faktorForrás: Nánási Pál/RTLklub

Nehezen nyílik meg az embereknek, még a barátoknak is, nemhogy egy fiúnak. Sok csalódás érte már a baráti kapcsolataiban. Többször is hagyták már cserben, fordítottak neki hátat, és nem tudja az okát. Ezért a fiúzást sem akarja elkapkodni, inkább a karrierjére koncentrál.

„Lehet, hogy majd eljön az ideje annak is, bár én inkább a tanulással töltöm az időt. Suli után énekelek, zongorázom, tanulok, maximum gépezek egy kicsit." - mesélte Barbi aBorsnak.

Tervei között az orvosi egyetem is szerepel, mely sokak szerint nem összeegyeztethető az énekesi pályával, ám a fiatal lány reménykedik, hogy neki sikerülhet. A zene számára nagyon sokat jelent, mert a színpad az egyetlen hely, ahol gátlások nélkül tud megnyílni.

„Azt hiszem, a pasizás helyett inkább karrierista felnőtt leszek." – összegezte a véleményét.