Cicciolina retteg az adóhatóságtól

Forrás: NORTHFOTO/Aristidis Vafeiadakis/Aristidis Vafeiadakis -
párkapcsolat adótartozás Cicciolina hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori pornószínésznő őszintén mesélt az elvárásairól, a terveiről és a félelmeiről is.

Cicciolina 65 éves kora ellenére bomba alakkal rendelkezik. Büszke is rá, hogy sok kortársával szemben utána még mindig megfordulnak a férfiak az utcán. Elmesélte, hogy ezért bizony sokat is kell tennie, heti 4 alkalommal edz, és speciális étrendet folytat. Úgy gondolja, hogy ennek köszönheti azt is, hogy nemi vágya a kor előrehaladtával sem csökken.

Staller Ilona, Cicciolina Forrás: NORTHFOTO/Aristidis Vafeiadakis/Aristidis Vafeiadakis

"65 évesen is szeretem a szexet, amiről nem vagyok hajlandó lemondani, hiszen a legszebb dolog a világon." – jelentette ki egyszerűen Ilona a hot! Magazinnak.

Most is van egy korban hozzáillő kedvese, akivel jól érzi magát. Nem híve a huszonévesekkel folytatott kapcsolatoknak, mert a fiára emlékeztetik a csinos modellt pedig akadnának jelentkezők. A 45-55 év körüli korosztályt kedveli, de velük szemben is komoly elvárásai vannak: legyen okos, kedves, babusgassa őt, legyen jó az ágyban, valamint

szeressen tengerben vagy tóban szeretkezni.

A sikerek mellett azért problémák is akadnak Ilona életében. Adógondok nyomasztják, mert egy 2007-ből származó 30 ezer eurós elmaradásáért most 103 ezret szeretnének kaszálni az olasz adóhatóságok. Ha nem sikerül konszenzusra jutni, akkor akár a

behajtók is megjelenhetnek a híresség otthonában.

Természetesen ezt mindenképpen szeretné elkerülni, hiszen minden értékét a fiára szeretne majd hagyni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.