Az egykori pornószínésznő őszintén mesélt az elvárásairól, a terveiről és a félelmeiről is.

Cicciolina 65 éves kora ellenére bomba alakkal rendelkezik. Büszke is rá, hogy sok kortársával szemben utána még mindig megfordulnak a férfiak az utcán. Elmesélte, hogy ezért bizony sokat is kell tennie, heti 4 alkalommal edz, és speciális étrendet folytat. Úgy gondolja, hogy ennek köszönheti azt is, hogy nemi vágya a kor előrehaladtával sem csökken.

Staller Ilona, CicciolinaForrás: NORTHFOTO/Aristidis Vafeiadakis/Aristidis Vafeiadakis

"65 évesen is szeretem a szexet, amiről nem vagyok hajlandó lemondani, hiszen a legszebb dolog a világon." – jelentette ki egyszerűen Ilona a hot! Magazinnak.

Most is van egy korban hozzáillő kedvese, akivel jól érzi magát. Nem híve a huszonévesekkel folytatott kapcsolatoknak, mert a fiára emlékeztetik a csinos modellt pedig akadnának jelentkezők. A 45-55 év körüli korosztályt kedveli, de velük szemben is komoly elvárásai vannak: legyen okos, kedves, babusgassa őt, legyen jó az ágyban, valamint szeressen tengerben vagy tóban szeretkezni.

A sikerek mellett azért problémák is akadnak Ilona életében. Adógondok nyomasztják, mert egy 2007-ből származó 30 ezer eurós elmaradásáért most 103 ezret szeretnének kaszálni az olasz adóhatóságok. Ha nem sikerül konszenzusra jutni, akkor akár a behajtók is megjelenhetnek a híresség otthonában. Természetesen ezt mindenképpen szeretné elkerülni, hiszen minden értékét a fiára szeretne majd hagyni.