Galambos Lajos aláírását meghamisították: állítja a sztár!

Forrás: RTL Klub -
Galambos Lajos ügyészség hamis aláírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész több tízkilónyi nyomozati anyagban bukkant egy érdekes dologra: szerinte valaki az ő beleegyezése nélkül készített egy szerződést, sőt alá is írták helyette. 

Igazságügyi írás-szakértő is szemügyre vette a dokumentumot, mely alátámasztja a családapa állítását. A sztár nem tartja igazságosnak, hogy érvénytelen papírokkal próbálják besározni a nevét - írja a Blikk.

Galambos Lajost csőbe húzták? Forrás: RTL Klub

Koncepciós eljárás zajlik ellenem, itt nem az igazság kiderítése a cél"

"Az igazságügyi szakértő 100 aláírásból megállapította, hogy az minden kétséget kizáróan nem Lajos aláírása, amelyből következik, hogy a szerződés hamis"

Galambos Lajost tavaly ősszel harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték lopás és vesztegetés gyanúja miatt. A mulatósztárt januárban engedték ki a börtönből, a rács mögött töltött idő azonban saját bevallása szerint mind testileg, mind lelkileg is teljesen megváltoztatta őt.
Sarka Kata: "Ez a szépségversenyek szégyenfoltja"http://www.life.hu/sztarok/20161222-sarka-kata-beduhodott-egy-szepsegverseny-miatt.htmlSarka Kata szereti az igényességet, akármiről legyen is szó. A szépségversenyeket is komolyan veszi, ezért is akadt ki egy rendezvényen. Nem érti, miért adják a lányok arcukat egy ilyen színvonaltalan eseményhez. "Ez a szépségversenyek szégyenfoltja" – írta a többi között a sztár. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKiderült, kivel bulizott Brad Pitt a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20161222-brad-pitt-szuletesnapja-buli-baratok.htmlBrad Pitt december 18-án töltötte 53. életévét. Rendhagyó szülinapi bulit tartott... TV + Sztárok--Filmszerepet kapott Görög Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20161221-gorog-zita-filmszerepet-kapott.htmlEgy swingerklub tulajdonosnőjét alakítja egy készülő filmben Görög Zita. TV + SztárokOrigoPuskás Peti elárulta, hogyan segít karácsonykor a rászorulókonhttp://www.life.hu/sztarok/20161221-puskas-peti-is-segit-a-raszorulokon-karacsonykor.htmlA karácsony mindenki számára mást jelent, mégis van közös pont: sokan szeretnek segíteni a rászorulókon, ahogy Puskás Peti is. Az énekes édesanyja minden karácsonykor adott, ez az élmény pedig meghatározta Peti gyerekkorát. TV + Sztárok--Nagyon szorosak voltak az X-Faktor fináléjának eredményeihttp://www.life.hu/sztarok/20161221-kikerultek-az-x-faktor-szavazatok-eredmenyei.htmlSokak számára nem jelentett meglepetést az X-Faktor végeredménye. Opitz Barbi nyerte meg a show-t, de a kikerült szavazatok alapján elmondható, hogy igen szoros volt a verseny. Ráadásul a hármas fordulóban még Mata Ricsi vezetett. TV + SztárokOrigoTilláról kiderült egy titok: Kamarás Ivánnal balettozotthttp://www.life.hu/sztarok/20161221-tilla-kamaras-ivannal-balettozott-franciaorszagban.htmlKeveset tudhattunk eddig Tilla és Kamarás Iván barátságáról, pedig már évtizedek óta tart. 1992-ben ismerkedtek meg egymással, és azóta sem szakadt meg a kapcsolatuk. Régi emlékeket idéztek fel Kamarás Iván születésnapján, így derült ki, hogy még balettoztak is együtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.