A zenész több tízkilónyi nyomozati anyagban bukkant egy érdekes dologra: szerinte valaki az ő beleegyezése nélkül készített egy szerződést, sőt alá is írták helyette. 

Igazságügyi írás-szakértő is szemügyre vette a dokumentumot, mely alátámasztja a családapa állítását. A sztár nem tartja igazságosnak, hogy érvénytelen papírokkal próbálják besározni a nevét - írja a Blikk.   

Galambos Lajost csőbe húzták?Forrás: RTL Klub

"Elhiszem, hogy mindenképpen le kell tenni valamit az asztalra. Kénytelenek voltunk elviselni, hogy szeretett és féltett otthonunk átjáróház lett a rendőrség és a szakértők számára, de azt nem tűrjük, hogy hamis bizonyítékokkal próbáljanak befeketíteni, megvádolni. Koncepciós eljárás zajlik ellenem, itt nem az igazság kiderítése a cél" - nyilatkozta Lajcsi, aki hozzátette: vannak még különös dolgok az ügyében, de azokat nem a nyilvánosság előtt szeretné megmutatni. "Az igazságügyi szakértő 100 aláírásból megállapította, hogy az minden kétséget kizáróan nem Lajos aláírása, amelyből következik, hogy a szerződés hamis" - fogalmazott dr. Fröhlich Krisztián, a zenész ügyvédje. Az ügyészség megkapta a nyomozati anyagokat a rendőrségtől, vádemelési javaslattal. Most 30 napjuk van, hogy eldöntsék, elegendő bizonyíték van-e Galambos és társai ellen víz- és áramlopási ügyben. 

Galambos Lajost tavaly ősszel harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték lopás és vesztegetés gyanúja miatt. A mulatósztárt januárban engedték ki a börtönből, a rács mögött töltött idő azonban saját bevallása szerint mind testileg, mind lelkileg is teljesen megváltoztatta őt.