párkapcsolat Iszak Eszter szerelem Dobrády Ákos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az EMeRTon-díjas magyar énekes nem akar lemondani a szerelméről. 

A dögös műsorvezető 2012 őszén jött össze Dobrády Ákossal, majd 2014 februárjában el is jegyezték egymást. Bár minden idillinek tűnt, a pár idén augusztusban, öt év együttjárás után a különválás mellett döntött. Most viszont úgy tűnik, nem akarják elengedni egymást.

Dobrády Ákos és Iszak Eszter Forrás: Facebook/Iszak Eszter

Dobrády Ákos mindezt Kasza Tibor Facebook-csatornáján vallotta be, és elmondta, nagyon örül annak, hogy Eszter ismét az élete része lett. "Közel öt évig voltunk együtt, négy évig minden nagyon szépen ment. Az utolsó fél évben jöttek a problémák, melyek tőlem indultak ki. Nem adtam meg a kellő figyelmet és törődést Esztinek, ennek a következménye lett a szakítás - mondta Ákos, aki megtette az első lépéseket, hogy visszahódítsa Esztert. "Elindultunk egy úton, meglátjuk, hogy mi kerekedik ki ebből" - tette hozzá a sztár, aki sokat beszélget egykori párjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.