úszószövetség Gyárfás Tamás News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Befejeződött a Magyar Úszó Szövetség elnöki posztjára kiírt jelöltállítási időszak, és kiderült, kik a fő esélyesek az elnökségre. 

A legtöbb jelölést a posztra az eddigi elnök, Gyárfás Tamás kapta, ő azonban eddig úgy tűnik, nem akar harcba szállni. Így most 3 jelölt maradt: Bienerth Gusztáv, Hornyák Viktor és Tóth István.

Gyárfás Tamás Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A Bors arról ír, hogy a közgyűlés január 8-án lesz, ám

a szabályzatban az áll, hogy a közgyűlésen is lehet jelöltet állítani, ha a résztvevők ötven százalék plusz egy fővel támogatják az illetőt.

Az is elképzelhető, hogy mivel Bienerth, Hornyák és Tóth is csupán egy-egy jelölést kapott, valamelyikőjük visszalép, és Gyárfást javasolja maga helyett.

Gyárfás egyébként 23 éve ül az elnöki székben, és egy decemberi sajtótájékoztatón megpendítette a a maradás lehetőségét.

Ha pedig mégsem száll ringbe az egykori elnök, akkor is elképzelhető, hogy nem a fenti 3 úriember közül kerül ki az új elnök: arról is szólnak a hírek, hogy a politikából érkező, fideszes illető veheti át a MÚSZ vezetését, aki ráadásul otthon van a sportban is.

A 2016-os év 5 legbizarrabb története a nagyvilágbólhttp://www.life.hu/news/20161201-ime-az-idei-ev-5-legelkepesztobb-sztorija-a-vilagbol.htmlNem is gondolnánk, hogy mennyi hihetetlen eset történt idén is a világban. Összegyűjtöttünk 5-öt a legdurvábbak közül. News--Két totál egyforma férfi utazott együtt egy repülőnhttp://www.life.hu/news/20161227-ket-teljesen-egyforma-ferfi-utazott-egy-gepen.htmlMegdöbbentő kép került fel a netre, amelyen két teljesen egyforma férfi utazik együtt egy repülőgépen. News--8 kilónyi marihuánát akart becsempészni a koszovói férfihttp://www.life.hu/news/20161227-elkaptak-roszken-8-kilo-marihuanat-akart-becsempeszni.htmlKörülbelül 20 millió forint lehet annak a 8 kiló marihuánának az értéke, amit Röszkén foglaltak le. A német rendszámú kamion sofőre nagyon zavartan viselkedett az ellenőrzés során, ez okozta a vesztét. NewsHihetetlen: Lebegő kanalat videóztak a Marson http://www.life.hu/news/20161227-kanalra-bukkantak-a-marson.htmlIsmét egy életre utaló jelet találtak a Marson, már sokadik alkalommal. NewsOrigoFurcsa péniszt szolgáltak fel ételként egy repülőnhttp://www.life.hu/news/20161227-ggg.htmlAz ember sajnos nem mindig azt kapja amire számít... NewsOrigo Mínuszokkal és hóval kecsegtet az újév http://www.life.hu/news/20161227-idojaras-ilyen-idore-szamits-szilveszterkor-fagy-es-ho.htmlMarkáns hidegfront érkezik hazánkba a következő napokban. Fokozatosan hűl majd le a hőmérséklet, szilveszter éjjel akár -8 fok is lehet! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.