Magyar milliárdos zaklatta Sarka Katát

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
üzletember Sarka Kata milliárdos zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig tudott szabadulni a milliárdos zaklató telefonjaitól Hajdú Péter (még)felesége, Sarka Kata. Az üzletember furcsa módját választotta az udvarlásnak. 

A magyar milliomos pont azt gondolta, mint Donald Trump: ha pénze van, minden az övé. Úgy tűnik, hogy Sarka Kata pont nem!

Sarka Katát magyar milliárdos zaklatta Forrás: Facebook/Sarka Kata

Hajdúné az ATV vendége volt, a Henrik angyalai című műsorban számolt be arról, milyen sokan próbálkoznak be nála, mióta egyedülálló. Elmondása szerint az volt a legdurvább eset, amikor egy ismert magyar férfi lépett oda hozzá egy étteremben, és ezt mondta: "Szia, hallom, hogy végre válsz!" Kata köpni-nyelni nem tudott.

"A férfi azt kérte, menjek vele félre, szeretne két mondatot váltani velem. A következőt mondta: nemsokára keresek egymilliárdot. Kikerekedett a szemem, és azt kérdeztem: mégis, mit kezdjek ezzel az információval? Akarsz belőle adni? Mire az »udvarló« úgy válaszolt, csak gondolkodjak el ezen, mint jövőbeli gyümölcsöző lehetőségen..."

A férfi később telefonon kezdte zaklatni Katát, akinek nem volt más választása, le kellett tiltatnia a férfi mobilszámát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.