Alig tudott szabadulni a milliárdos zaklató telefonjaitól Hajdú Péter (még)felesége, Sarka Kata. Az üzletember furcsa módját választotta az udvarlásnak. 

A magyar milliomos pont azt gondolta, mint Donald Trump: ha pénze van, minden az övé. Úgy tűnik, hogy Sarka Kata pont nem! 

Sarka Katát magyar milliárdos zaklattaForrás: Facebook/Sarka Kata

Hajdúné az ATV vendége volt, a Henrik angyalai című műsorban számolt be arról, milyen sokan próbálkoznak be nála, mióta egyedülálló. Elmondása szerint az volt a legdurvább eset, amikor egy ismert magyar férfi lépett oda hozzá egy étteremben, és ezt mondta: "Szia, hallom, hogy végre válsz!" Kata köpni-nyelni nem tudott. 

"A férfi azt kérte, menjek vele félre, szeretne két mondatot váltani velem. A következőt mondta: nemsokára keresek egymilliárdot. Kikerekedett a szemem, és azt kérdeztem: mégis, mit kezdjek ezzel az információval? Akarsz belőle adni? Mire az »udvarló« úgy válaszolt, csak gondolkodjak el ezen, mint jövőbeli gyümölcsöző lehetőségen..." 

A férfi később telefonon kezdte zaklatni Katát, akinek nem volt más választása, le kellett tiltatnia a férfi mobilszámát.