Hamarosan indul A mi kis falunk: ilyen lesz az RTL Klub új sorozata

Forrás: RTL -
A mi kis falunk RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan indul az RTL Klub új, saját gyártású sorozata. A nézők biztosan könnyezni fognak rajta, na, nem a szomorúságtól, hanem a nevetéstől!

Az RTL Klub saját gyártású sorozata hamarosan elindul, egy falu mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást. Végig követhetjük az ott élők ügyes-bajos dolgait, akik valamiért mind szerethető figurák, és szerves részét képezik a kis falucska színes világának. A Life.hu riportere, Domszky László a közelgő premier előtt faggatta ki Kapitány Iván rendezőt a sorozatról, és arról, mit várhatnak tőle a nézők.

A mi kis falunk nemsokára indul az RTL-en Forrás: RTL

"Vidéken játszódik, az ott élő emberek édes-bajos dolgait mutatja be, az ő életük fordulatait, és azt a küzdelmet, amit egyszerűen azért folytatnak, hogy jobb legyen nekik" - mondta a rendező, de ez még nem minden! Nézd meg, mire számíthatsz még a február 2-án induló sorozattól!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.