Német Kristóf és Judit több mint egy évig alkottak egy párt, de kapcsolatuknak vége lett. A színész bevallotta, hogy borzasztóan fáj neki a szakítás, de elfogadja párja döntését. Judit volt ugyanis az, aki hamarabb feladta a küzdelmet kapcsolatukért.

Németh Kristóf és Judit mindent elsöprő szerelmet élték át, de több mint egy év együttlét után véget ért a kapcsolatuk, ahogy erről a Life,hu is beszámolt. Nem volt köztük vita, veszekedés, vagy harmadik fél, egyszerűen nem volt már akkora a boldogság és a szerelem, mint az elején. Minden megpróbáltak azonban, hogy megmentsék a kapcsolatukat. Külön is költöztek, hogy a nulláról induljanak, randevúkkal, találkozásokkal, de ez sem segített.

Németh Kristófnak nagyon fáj a szakításFotó: Mudra László - Origo

"Nem akartuk, hogy a szerelmünk szép lassú elmúlásával eljussunk odáig, hogy esetleg megbántsuk a másikat, amit később szívből megbánnánk, másrészt való igaz, szerettük volna tiszta lappal újrakezdeni. (...) Azt hiszem, Judit fáradt bele előbb, ő adta fel hamarabb, ő mondta ki, hogy vége. Én tovább küzdöttem volna magunkért, érte, de neki már nem ment. Borzasztóan fáj, de nagyon hálás vagyok" - árulta el a Best Magazinnak Kristóf. Hozzátette, fia, Lóci nagyon jól kezelte a helyzetet, ám ő még nincs túl a szakításon. "Amióta elment Juci, szinte folyamatosan a könnyeimmel küszködök" - vallotta be Kristóf.