Jubileumi koncertjére készült Zoltán Erika, ahogy a rajongói is, az estét mégsem lehetett megtartani. Technikai okokra hivatkozva mondták le a show-t, ami miatt az énekesnő borzasztóan csalódott.

Lázasan készült Zoltán Erika a jubileumi koncertjére, amit a rajongói is nagyon vártak. Több ezer jegy el is fogyott a show-ra, amit az utolsó percben mondtak le. Műszaki hibára hivatkoztak, ám Zoltán Erika leszögezte, ez nem a szervezésre vagy a koncerttechnikára vonatkozik, tehát nem az ő hibájukból kellett lemondani a koncertet. Facebook-oldalán a rajongóinak megígérte, hamarosan kiderül, hol tartják meg az elmaradt előadást. 

Zoltán Erika koncertjét az utolsó pillanatban mondták leForrás: Facebook/Zoltán Erika

"Tény, hogy a műszaki hiba semmiképp nem a technikára vagy a szervezésre vonatkozik, így a koncertet rendező kft. semmiképp nem tehető felelőssé. (...) Az én gyomrom viszont még mindig hatalmas görcsben, borzasztóan érzem magam, és nagyon sajnálom.  Őszintén köszönöm a számtalan kedves, szeretetteljes és biztató kommentet, nagyon jólesik"írta a többi között Erika, hozzátette, más helyszínt fognak keresni a koncerthez. "Ez most valamiért így alakult, és azt hiszem, akkor hazudtolnám meg önmagam, ha nem azt mondanám, hogy nézzük, keressük és találjuk meg mihamarabb azt, hogy hogyan tovább. Egy-két napon belül kiderül az új időpont, és ami már egészen biztos - és ez már a jó hír része -, hogy nagyobb helyszínre kerül majd,  így lehetőségünk lesz egy sokkal nagyobb bulira" – írta az énekesnő, aki ilyen különleges frizurával készült volna a koncertre