ÉNB Alexa új, szexi klipet készített - Videó!

Forrás: Instagram/Alexa Hivatalos -
ÉNB Alexa klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ÉNB Alexa bizonyára meg van elégedve a külsejével, hiszen gyakran mutogatja. Most egy dögös klipben csillogtatja meg énektudását és idomait.

ÉNB Alexa gyakran és élvezettel mutatja meg a testét rajongóinak, valószínűleg nagyon büszke a domborulataira, ami nem is csoda. Hibátlan alakját legutóbb egy sípályán csodálhatták meg a követői, de korábban dominaszerkóban is láthattuk az Éjjel-Nappal Budapest sztárját.

ÉNB Alexa szereti mutogatni magát Forrás: Instagram/Alexa Hivatalos

Alexa nemcsak színésznőként és modellként, hanem énekesnőként is szeretne érvényesülni, ennek érdekében már saját számot is készített, nem is egyet, hanem kettőt. Ahogy az elsőhöz, úgy a második nótához is egy dögös videóklipet forgattak, ahol az énektudásán kívül az idomait csillogtatja meg a sztár, de a lányoknak is van mit nézniük a kisfilmben, ugyanis kockás hasú pasik is feltűnnek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.